sâmbătă, 25 noiembrie 2017

Primul magazin din România dedicat în exclusivitate dieteticii şi nutriţiei integrative premium. Magazinul Bio-Dietetic Dr.Albu Selections®

Pornind de la afirmaţia Eşti ceea ce mănânci pe care o auzim tot mai des în zilele noastre, în special în Europa de Est, ne dăm seama că tot mai mulţi dintre noi începem să percepem faptul că alimentaţia şi alegerile pe care le facem zi de zi au un impact semnificativ atât asupra sănătăţii şi stării noastre de bine, cât şi în evoluţia pozitivă sau negativă a unora dintre afecţiunile de care suferim.
Specialiştii spun că niciun aliment nu poate oferi cantităţile optime din toţi nutrienţii de care are nevoie organismul, acest deziderat obţinându-se doar în condiţiile unei alimentaţii variate, moderate şi echilibrată.

Pentru a beneficia de sănătate cât mai mult timp trebuie să conştientizăm că alimentaţia corectă nu trebuie să fie ocazională, ci trebuie să fie integrată într-un stil de viaţă care va asigura starea generală de sănătate şi longevitatea.

Am inaugurat primul complex din România care înglobează magazin, depozit bio-dietetic, magazin online, reprezentanță medicală, centru medical precum şi unul de pregătire pentru cei interesaţi de dietetică şi nutriţia de vârf. Odată cu inaugurarea Magazinului Bio-Dietetic – Dr. Albu Selections Jiului 67 din acest weekend, s-a inaugurat şi Centrul de Dietetică, Nutriţie Integrativă şi Medicină Complementară, care se alipesc elementelor mai vechi. Odată cu deschiderea acestora, ne propunem aducerea dieteticii şi nutriţiei româneşti la cele mai înalte standarde mondiale. Mai mult, cu această ocazie, am hotărât şi înfiinţare a mai multor burse de studiu pentru masteranzii în dietetică şi nutriţie ai Universităţii de Medicină şi Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca”, afirmă consilierul ştiinţific dr. Horaţiu Albu, master în biologia moleculară a cancerului.
Importanța dieteticii şi nutriţiei integrative
Chiar dacă pentru mulţi hrana reprezintă doar o sursă de plăcere, iar pentru alţii, iarăşi mulţi, doar o sursă de energie care trebuie să fie cât mai ieftină şi la îndemână, există tot mai multe persoane care manifestă interes pentru beneficiile sau prejudiciile pe care le aduce alimentaţia potrivită sau nepotrivită asupra sănătăţii sau a capacităţii organismului de a lupta împotriva anumitor boli. În cele mai multe situaţii, adevărata problemă constă în alegerea celor mai potrivite alimente şi în asigurarea necesarului de micronutrienți, uneori chiar pe calea suplimentării nutriţionale sau a medicamentelor.
Trebuie să ne orientăm către alimente cu densitate micronutrițională mare şi diversă şi să evitaţi alimentele extrem de bogate caloric, dar sărace micronutrițional. De multe ori, este necesară chiar utilizarea unor alimente funcţionale, unor alimente fortificate cu anumiţi micronutrienți sau chiar suplimente nutriţionale. În urma unei selecţii atente, aceste tipuri de preparate sunt toate prezente la o calitate de top în Magazinul Bio-Dietetic Dr. Albu Selections Jiului 67”, spune specialistul.


Teste nutriţionale pentru un tratament corect!
În nutriţie şi dietetică - la fel ca şi în medicina convenţională - există unele situaţii în care luarea unei decizii cât mai corecte de către specialist poate fi ajutată de unele teste. Aceste teste nutriţionale sunt utilizate în cadrul situaţiilor mai speciale, pentru definirea nevoilor nutriţionale individualizate ale pacientului.
Aceste tipuri de teste aduc specialistului informaţii valoroase despre interacţiunea factorilor dietetici (macronutrienți, micronutrienți, compuşi xenobiotici) cu genetică sau sistemul imunitar al pacientului. Testele nutriţionale nu înlocuiesc testele sau tratamentele medicale, însă atunci când sunt bine alese se pot constitui în instrumente foarte utile, aducând informaţii suplimentare, astfel încât pacientul să beneficieze de un tratament medical de cea mai bună calitate în care - prin colaborarea specialiştilor - alături de terapia medicală să se asocieze şi cea nutriţională (regim igieno-dietetic şi de suplimentare micronutrițională) şi de lifestyle personalizate cazului. Dacă este nevoie şi în funcţie de problema cu care vă confruntaţi, specialiştii noştri din Centrul de Dietetică, Nutriţie Integrativă şi Medicină Complementară vă vor ajuta să alegeţi testele necesare din multitudinea existen pe piaţă, astfel încât să se extragă cât mai multe beneficii din informaţiile aduse de aceste teste”, explică consilierul ştiinţific dr. Horaţiu Albu.


Magazinul Bio-Dietetic Dr. Albu Selections – Jiului 67 şi Centrul de Dietetică, Nutriţie Integrativă şi Medicină Complementară Dr. Albu – Luptătorilor 56 aduc dietetică şi nutriţia românească la cele mai înalte standarde. Vă aşteptăm la Magazinul Bio-Dietetic Dr. Albu Selections, din str. Jiului nr.67, sector 1, Bucureşti, unde veţi găsi o gamă variată de alimente bio şi dietetice, alimente funcţionale şi fortifiate, alimente destinate scopurilor medicale speciale, suplimente alimentare pentru nutriţia ortomoleculară şi dermatocosmetice.
Distribuie:

11 comentarii:

  1. Este bine de știut și mă bucură că în spatele unui astfel de magazin se află specialiști în nutriție.

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos eveniment, am urmarit pozele voastre, imi pare rau ca nu am putut ajunge :), te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Un eveniment tare interesant, imi place printesa ta!!! Este important sa mancam sanatos, mai ales ca mancarea devine din ce in ce mai "toxica"...

    RăspundețiȘtergere
  4. E tot mai greu, parcă, să se mănânce sănătos, cel puțin așa se crede. Dar mai toți cred că știm că mai multe fructe și legume chiar ajută, nucile, semințele fiind de asemenea o sursă bună de hrană.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce bine ca a aparut si la noi primul magazin dietetic.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand o sa trec prin Bucuresti o sa caut acest magazin, imi place ceea ce promoveaza ei si as vrea sa ma alatur.

    RăspundețiȘtergere
  7. Numai cand ai o problema e genul realizezi cat de putine produse ai voie sa mananci si ce plaja limitata de oferte poti avea. Ma bucur ca sunt firme de genul care sunt de un real ajutor pentru multe persoan dornice de ceva dulce

    RăspundețiȘtergere
  8. Si pe mine ma intereseaza un stil de viata sanatos, deci o sa intru sa vad ce ofera ei!

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte interesant ce spui, nu ma gandeam ca atat de tarziu a aparut la noi un magazin de nutritie..!

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca ajung in Bucuresti carand, voi vizita sigur acest magazin.

    RăspundețiȘtergere
  11. Super! E bine ca a aparut acest magazin si la noi, ar trebui sa dam mai multa importanta sanatatii.

    RăspundețiȘtergere