marți, 21 noiembrie 2017

DERMAPEN – inovatia secolului XXI in medicina estetica

Dermapen este solutia cea mai avansata, eficienta si sigura pentru rejuvenarea pielii, care ofera pacientilor rezultate surprinzatoare in ceea ce priveste frumusetea tenului si este usor de folosit de catre medicii esteticieni.

Aparatul revolutionar este un instrument chirurgical motorizat care utilizeaza un cartus subtire alcatuit din 12 micro-ace.  Acesta include viteze si adancimi speciale, in functie de nivelul de actionare si stadiul problemei care urmeaza a fi tratata. Noul varf are, de asemenea, o margine dantelata, care minimizeaza tensiunea superficiala și reduce astfel timpul necesar pentru realizarea tratamentului. Canelurile crenelate de pe fata varfului reduc aspirația in interiorul carcasei si exclud deteriorarea epidermei si a tesuturilor pielii.
Avantaje multiple de ambele parti
Dermapen are o serie de avantaje atat pentru pacienti, cat si pentru cadrele medicale care efectueaza tratamentul. Caracteristica esentiala a aparatului revolutionar este capatul cu micro-ace cu o singura utilizare, ceea ce inseamna ca in cazul fiecarui pacient se va folosi un capat nou. De asemenea, profesionistii din demeniul medical vor scapa de grija sterilizarii instrumentului, iar tratamentul va decurge fara efecte negative si posibile infectii.
Principalele avantaje ale Dermapen:
ü  capat cu microace de unica folosinta
ü  trepte de viteza si rapiditate in miscare
ü  adancimea reglabila a varfului cu ace
ü  durere minima
ü  greutate scazuta
ü  usor de folosit
ü  accesorii la preturi mici
ü  utilizator independent
Cum actioneaza Dermapen?
Dermapen este prevazut cu ace detasabile, sterile si de unica folosinta. Este dotat cu un cordon de electricitate care actioneaza la introducerea acelor in piele la diferite adancimi, ajungand pana la 1000 de microintepaturi/secunda. Viteza si adancimea sunt reglabile, in functie de zona si de gravitatea problemelor tratate, iar ceea ce diferentiaza Dermapen de alte dispozitive de acest gen sunt vibratiile care reduc senzatia de durere.
„Vibratiile ajuta la pacalirea senzatiei dureroase deoarece ambele impulsuri actionate simultan induc in eroare creierul, care nu apuca sa proceseze ambele informatii. In acest mod durerea devine foarte usor de suportat. Prin aceste intepaturi simultane se produce o reactie de inflamatie care duce la producerea rapida de colagen si elastina a pielii si, ca atare, intinerirea acesteia”, a explicat dr. estetician Andreea Iftimie si manager Clinica Fazzada.

Toate tratamentele faciale, inclusiv cel cu Dermapen, pot fi realizate la Clinica Laser de Reintinerire FAZZADA, ce inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, cat si programele unice, Pret-a-traiter. 
Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu