marți, 14 noiembrie 2017

De ce sa alegem un nebulizator Trussa?


Bebelusii și copiii mici se îmbolnăvesc indiferent de cât de mult am încerca noi să-i protejăm. Nasul înfundat, tusea, febra sunt simptomele cu care avea de-a face de cel puțin două-trei ori în sexonul toamna-iarnă. Afecțiunile de sezon sunt cele care ne îngrijorează pe noi părinții, determina un anumit discomfort pentru cei mici- care, chinuiți de secrețiile nazale, nu se mai pot odihni bine, nu mai pot mânca și au o stare de iritabilitate. Terapia cu aerosoli artificiali este utilă în tratarea infecțiilor cailor respiratorii superioară, în special în cazul copiilor mici.

Aparatul cu aerosoli Trussa este folosit pentru a transformă medicamentația  lichidă în vapori care ajung direct la locul inflamației, respective a cailor respiratorii, prin inhalarea acestora cu ajutorul unei măști.
Un aparat silențios, cu un zumzet de albinuța, acest nebulizator cu compresor Trussa este ușor de utilizat și eficient.
Este destinat tratamentului următoarelor afectiuni:
- astm bronsic
- bronsite
- fibroze
- BPOC
- infecții respiratorii și pulmonare
- traheita
- brosiolita
Am utilizat în trecut un alt nebulizator cu compresor, care însă era foarte zgomotos și a fost pentru mine, o reală provocare în a o determina pe Ania să stea cuminte în timpul tratamentului. În această toamna, aparatul cu aerosoli Turssa ne-a ajutat să trecem cu bine și repede, peste două episoadele de viroză.

Dragi mămici, va recomand cu căldură acest aparat, pe care cei mici îl vor acceptă imediat, pentru că nu este zgomotos , un aparat silențios (nivel scăzut de zgomot, de sub 60dB), ușor de folosit și cu eficacitate deosebita.
Distribuie:

9 comentarii:

  1. Foarte interesant nebulizatorul Trussa !

    RăspundețiȘtergere
  2. E foarte util aacest nebulizator, mai ales pentru cei mici. In aceasta perioada trebuie sa-l avem in casa.

    RăspundețiȘtergere
  3. avem unul foarte vechi care face ca un tractor, chiar ne trebuie unul silentios!

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant produs, chiar mi se paare efiecient.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am si eu unul care e foarte galagios si e cam vechi, cred ca cel de la Trussa ar fi o buna varianta :)
    paula Sosoi

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand am nevoie de un astfel de aparat ma duc repede si imprumut, cu toate cs nu e igienic dar poate ne vom lua si noi unul de BF.

    RăspundețiȘtergere
  7. Este un aparat extrem de util!Si noi il folosim in momentele de raceala.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am avut mare noroc si eu cu nebulizatorul meu. Am scapat de 3 sesiuni urate de raceala. Problema la mine este ca daca i se pune pata, nu mai sta si punct. Poate sa nu faca ala pic e zgomot sau sa nu scoata nici un abur. Este asa mofturoasa fetita mea

    RăspundețiȘtergere