vineri, 24 noiembrie 2017

Cartoon Network și Mojang extind parteneriatul pentru serialul “Să-nceapă aventura”, cu un episod original

Cartoon Network și Mojang extind parteneriatul pentru serialul “Să-nceapă aventura”, cu un episod original.

Cartoon Network și Mojang au anunțat că vor încheia un parteneriat extins pentru jocul Minecraft “Să-nceapă aventura”, lansat la începutul acestui an pe console, PC și mobil, Studiourile Cartoon Network urmând să producă un episod original. În episodul care poartă titlul "Diamante și Lămâi", Finn și prietenii săi trec prin eșecuri și triumfuri într-o nouă viziune fantastică a Tărâmului Ooo. Noul episod va fi lansat în vara anului viitor.

Fanii “Să-nceapă aventura” și comunitatea Minecraft vor avea ocazia să urmărească acest episod mâine în timpul MINECON. Momentul va fi difuzat online începând cu ora 12.00 EST pe Minecraft.net/minecon. Imaginile vor fi disponibile imediat pe paginile de YouTube și social media ale Cartoon Network.

“Să-nceapă aventura”, serial de animație câștigător al premiilor Emmy și Peabody, introduce telespectatorii în universil lui Finn și Jake, doi prieteni care traversează Tărâmul mistic Ooo. Animația a fost creată de Pendleton Ward și este produsă de Studiourile Cartoon Network.


Despre Cartoon Network

Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Cartoon Network se adresează băieţilor şi fetelor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani. Printre serialele reprezentative se numără Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10: Omnivers, Să-nceapă aventura şi Un show obişnuit. Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă. Canalul paneuropean a fost lansat în 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 17 de limbi şi 131 de milioane de case, din 70 de ţări. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner. Pentru mai multe informații vă rugăm accesați www.CartoonNetwork.ro.

Despre Minecraft
Minecraft este un joc în cadrul căruia trebuie construite clădiri pe parcursul unei aventuri continue. Minecraft permite jucătorilor să exploreze lumile create în mod automat sau să își construiască propriile universuri. Jocul poate găzdui un singur jucător sau mai mulți, dacă este jucat în rețele.
Minecraft este disponibil pentru Windows, Mac OS, Windows Phone, iOS, Android, Amazon Kindle Fire, Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, PS Vita, Wii U, Nintendo Switch, Nintendo New 3DS, Apple TV, Oculus Rift și Gear VR.
 Despre Mojang
Mojang este un studio care dezvoltă jocuri online, bazat în Suedia. Compania este cunoscută, în primul rând, pentru jocul Minecraft. În anul 2014, Mojang a creat un parteneriat cu Microsoft Studios, pentru a continua dezvoltarea jocului Minecraft.

Dragilor, voi cunoasteți acest joc?
Distribuie:

14 comentarii:

  1. Vorbim de desene animate? Abia astept sarbatorile, atunci ma pune nepotica mea la tv sa ne uitam la desene.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prea am habar de acest joc insa o data cu cresterea baietelului meu am sa le cunosc pe toate. Momentan nu e interesat nici de desene nici de jocuri de acest gen.

    RăspundețiȘtergere
  3. am si uitat de desene animate de cand mi-a crescut copilul,pentru mamici cu pitici toate sunt mai noi ca niciodata si mai de actualitate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu mai prind Cartoon Network, desi nu imi necesita fiindca nu am copii care sa il urmareasca, dar dupa ora 22.00 dadeau filme si ma mai uitam.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie imi place la nebunie sa ma uit la desene animate. Mai mult decat baiatului chiar. Pe Cartoon ma uit mai rar insa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Baietelul cumnatei mele stiu ca se joaca Minecraft. Abia astept sa vorbesc cu el la telefon, sa ii spun despre aceasta noutate. Sunt convinsa ca se va bucura. Ii place tot ce are legatura cu jocul lui preferat. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Noi inca nu am ajuns la sdatiul cu Ninjago si minecraft, suntem la Patrula Catelurislor si Dora dar cu siguranta i se va parea interesant desenele animat cand va creste putin mai mare :)

    RăspundețiȘtergere
  8. nu stiu nici eu, suntem la desene mai pentru incepatori, asa :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Nepotelul meu cred ca deja stie, el e mereu in trend cu aceste noutati.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma simt depasita la acest capitol, sunt blana la jocuri.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sincera sa fiu n-am auzit de el. Fetita mea este micuta si se uita la altfel de animatii

    RăspundețiȘtergere
  12. Stiu ca si J a mea se joaca pe acest Minecraft...

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu eram fan Cartoon Network cand eram mica, dar odata ce am inaintat in varsta nu mai am timp pentru desene animate, desi mi-ar placea si acum. Am auzit de Minecraft, dar nu m-am jucat niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  14. O intreb pe fiica-mea. Ea tre' sa stie, sigur. :))

    RăspundețiȘtergere