miercuri, 15 noiembrie 2017

Cum să te pregăteşti pentru Black Friday – sfaturi pentru cumpărături reuşite!

Dacă eşti mare amator de cumpărături online, cea mai importantă zi din calendarul de anul acesta este 17 noiembrie, adică Black Friday România 2017. Pentru că Bottega Verde, magazinul online care comercializează cosmetice naturale numărul 1 în Italia,  s-a hotărât să îţi facă o surpriză, anul acesta se pregătesc reduceri la sute de produse cosmetice naturale şi seturi cadou.

Cum noiembrie este luna Black, BottegaVerde.ro a organizat în dată de 7 noiembrie, la Ana Baking Co.  Black Vanilla Party, eveniment în cadrul căruia au participat peste 80 de jurnalişti şi bloggeri, care au aflat în avanpremieră ce promoţii se pregătesc de Black Friday. În plus, pentru afiliaţii interesaţi de converșii, Cristian Bolocan de la SeoCupcake a dezvăluit toate secretele despre strategia de conţinut!

Black Friday reprezintă ocazia ideală de a-ţi achiziţiona produsele pe care ţi le doreai de mult timp la preţuri mai accesibile. Vei avea până la 82% reducere la sute de produse  şi vei găsi inspiraţie când vine vorba de cadourile pe care îţi doreşti să le faci celor dragi pentru sărbători.


De cele mai multe ori, febra reducerilor ne face să scoatem din calcul anumite aspecte şi să cumpărăm doar uitându-ne la preţ.

Sunt şi alte detalii de care trebuie să ţinem cont atunci când facem cumpărături online, iar pentru că suntem în noiembrie şi ne apropiem de evenimentul cu cele mai mari reduceri de preţuri din an, vă prezentăm câteva sfaturi despre secretele cumpărăturilor reuşite.

1. Creează o listă cu principalele produse care te interesează şi prioritizează-le!

Cel mai important lucru este stabilirea produselor care te interesează. Evită să fii prins în nebunia vânzărilor şi ofertelor! Recomandarea noastră este să îţi faci o listă cu produsele de care ai nevoie pentru a merge direct la ţintă în ziua reducerilor. Stabileşte deci ce produse vrei să cumperi, preţul maximal pe care eşti dispus să îl dai pe fiecare dintre elesi nu uită să le adaugi în whishlist.. Această listă este indicat să conţină atât produsele pe care ţi le doreşti, cât şi cele pe care te-ai gândit să le oferi în dar celor dragi. Acum este timpul oportun pentru a-ţi face cumpărăturile de sărbători.

2. Urmăreşte evoluţia preţurilor!

Petrece timp în magazinul online www.bottegaverde.ro pentru a cerceta ofertele promoţionale deja existente, astfel încât să ştii la ce să te aştepţi şi să fii pregătit în marea zi a cumpărăturilor. Sfatul nostru este să faci asta din timp, pentru a vedea produsele care au deja o reducere şi care, de Black Friday, vor primi una suplimentară, urmând că tu să achiziţionezi produsul la un preţ minim.

3. Alege nuanţele şi aromele preferate

Ai urmărit produsele care te interesează, ţi-ai făcut lista potrivită pentru a nu fi luat prin surprindere, dar a mai rămas însă un singur pas: verifică nuanţa sau aromă pe care ţi-o doreşti. Nu este indicat să cumperi un produs nepotrivit, doar pentru că se află la reducere, riscând să nu îl foloseşti. Poţi căuta acele produse care sunt potrivite ţie şi astfel să realizezi cumpărături reuşite.

4. Autentifică-te şi stai pe poziţii!

Creează-ţi cont pe www.bottegaverde.ro şi autentifică-te cu datele tale. Astfel cookie-urile vor fi setate în browser şi vei putea începe cumpărăturile imediat după afişarea reducerilor, fără a fi nevoie să introduci numele de utilizator şi parolă. Completează datele de facturare şi adresa de livrare corecte. În plus, îţi poţi alege produsele preferate din timp şi le poţi salva în wish list, iar în dată de 17 noiembrie acestea vor fi automat updatate. Nu vrei să pierzi timpul cu aceste detalii în „marea zi” de vineri.

5. De Black Friday, răsfaţă-te cu Black Vanilla!

Pentru că nu mai este mult şi intrăm în spiritul sărbătorilor, iar sezonul rece ne îndeamnă să ne delectăm cu arome dulci, BottegaVerde.ro recomandă gamă de produse de îngrijire cu vanilie neagră, o aromă încântătoare ce aduce magia şi căldura Crăciunului mai aproape.


Vanilia neagră ne răsfaţă simţurile, dar şi pielea. În parfumatele seminţe de vanilie se concentrează o multitudine de substanţe active ce au că scop menţinerea tinereţii şi hidratării pielii. Proprietăţile sale de a regenera şi a înfrumuseţa pielea sunt cunoscute de mult timp, acestea regăsindu-se în untul hrănitor cu extract de vanilie neagră.

Pentru un ritual complet de frumuseţe, untul de corp nu se poate aplică fără un duş pe cinste. Inchieie-ţi ziua stresantă cu o baie relaxantă alături de gelul de dus cu extact de vanilie neagră, a cărui consistentă îţi va hidrata pielea, învăluind-o într-un parfum delicios.

Dacă îţi doreşti că aromă de vanilie neagră să te însoţească întreaga zi, atunci apă de toaletă cu aromă de vanilie îţi este predestinată. Vibraţiile delicioase şi dulci trezesc elegantă naturală a fiecărei femei.


BottegaVerde.ro susţine cumpărăturile responsabile, de aceea în fiecare lună îţi prezentăm campania „Frumuseţea este în ține”, campanie ce conţine mesaje motivaţionale create de ilustratoarea Liliana Arnăut. Astfel poţi dona 5 sau 25 lei pentru care primeşti un magnet sau o sacoşă cu mesajul lunii, toţi banii fiind donaţi proiectului Pădurea Copiilor, care au că scop reîmpădurirea zonelor degradate din sudul României. Pentru informaţii suplimentare şi cumpărături reuşite, te aşteptam pe www.bottegaverde.ro.
Distribuie:

12 comentarii:

  1. Am zis ca anul asta ma abtin si nu ma uit la promotii, dar e cam greu!!
    Produsele Bottega Verde sunt super si sper sa prind promotii bunicele de Black Friday, macar cateva, sa nu cheltui prea multi bani :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sfaturi foarte bune si usor de us in practica pentru o sesiune de shopping reusita si fara frustrari ;)
    Paula Sosoi

    RăspundețiȘtergere
  3. Deja mi-am pus produsele in cos :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am niste produse de la ei, iar crema de maini cu cocos ma fascineaza. Acum am vazut vanilie, aroma mea preferata la cosmetice! Trebuie sa le am!

    RăspundețiȘtergere
  5. M-am pus deja pe strans banii, vreau sa ”fac prapad” la acest black friday :))

    RăspundețiȘtergere
  6. La mine e simplu, știu ce vreau: un smart-phone, doar că mai am de găsit modelul potrivit și de gândit asupra bugetului, să mă conving că e ok să-l găuresc :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca ar fi si banii necesari la cate imi doresc eu, ar fi fost super ok, dar ma limitez.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-am facut un wishlist si astept. Mai sunt doar 5 ore si apoi sper sa reusesc sa cumpar tot ce mi-am propus.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cei de la Bottega Verde au reduceri tot timpul si abia astept sa vad ce reduceri vor fi si de Black Friday. Foarte bune sfaturile tale!

    RăspundețiȘtergere
  10. Iubesc cosmeticele de la Bottega Verde. N-m cumparat nimic de la Black friday, astept sa vad si ofertele de vinerea viitoare

    RăspundețiȘtergere
  11. Am plasat comanda de la primele ore de cand au dat drumul la BF :p

    RăspundețiȘtergere