vineri, 3 noiembrie 2017

3 produse de curatenie si prospetime de la Asevi

Alegerea produselor de curatenie este extrem de importanta pentru ca sunt mamica si am grija ca fetita mea sa creasca intr-un mediu cat se poate de curat.  De un real ajutor  in acest demers s-au dovedit a fi 3 produse de curatenie si prospetime de la Pons, marca Asevi:

    Asevi Loeme, odorizant;
    Asevi Mio, detergent pentru pardoseli;
    Asevi, solutie pentru curatat rosturi




Primul testat, Asevi Loeme, odorizantul care ne-a cucerit de la prima utilizare prin mirosul intens floral schimba cu totul aerul din incaperi, redand perfect prospetimea naturii. Eu l-am aplicat si pe pernele decorative din sufragerie si senzatia parfumata de natura vie, am simit-o foarte mult timp. De fapt eu recomand aplicarea pe tesaturi pentru ca astfel eliminam orice miros neplacut.

Detergentul Asevi Mio pentru pardoseli
Detergentul pentru pardoseli Asevi Mio este ideal pentru curatarea suprafetelor lemnoase si nu numai, eu l-am incercat si pe gresia din sugragerie si ma declar multumita de rezultate. Nu degeaba se cheama concentrate, ambele suprafete s-au curatat usor de praf  si am folosit o cantitate foarte mica intr-o galeata cu apa calduta. E important de stiut ca nu necesita clatire si dupa curatare ramane in urma o suprafata lucioasa si parfumata, un miros dulce care se imprima in toata casa. Desi sticla este de doar 1 litru, se poate utiliza fara probleme mult timp, eu am curatat casa intreaga de doua ori si s-a consumat doar putin din sticla, aproape insesizabil.

Solutie pentru rosturi

Solutia pentru curatat rosturi de la Asevi, pe langa faptul ca igienizeaza perfect are si un miros placut. Pentru mine curatarea rosturilor a reperezentat intotdeauna o provocare pentru ca sunt destul de greu de curatat si aproape intotdeauna cel mai mult sufera unghiile mele care se rup. Am descoperit cu placere aceasta solutie foarte eficienta, care curata atat faianta cat si gresia fara un efort considerabil sau diverse neplaceri. In plus cantitatea generoasa din sticla, permite multe utilizari si astfel reusim sa curatam suprafete mari din bucatarie.

Dragilor, voi folositi aceste produse in gospodarie?


Cateva date despre companie

Prezenta in Romania de peste 20 ani, Pons Ro Prodcom SRL produce si distribuie brand-ul ASEVI la nivel national . Povestea de astazi incepea acum muilti ani in sufletul Spaniei si in efervescenta miresmelor proaspete care adie sub soarele ei, cand o familie pune bazele fabricii Asevi  din dorinta de a deslusi toate tainele curateniei perfecte si a parfumurilor persistente.

Dar cum s-a ajuns la acest nume? Numele marcii ASEVI pentru produsele de curatenie uz casnic provine de la initialele numelor celor cinci baieti ai fondatorului firmei Pons Quimicas SL Spania in anul 1965. Tehnologia de fabricare folosita, laboratoarele proprii si experienta acumulata de-a lungul celor peste  50 de ani  garanteaza pe deplin calitatea produselor.





Distribuie:

Un comentariu: