vineri, 12 octombrie 2018

Scapă de balonare și de senzațiile asociate acesteia cu Balonix®MED


Auzim frecvent de balonare și aproape fiecare dintre noi a experimentat cel puțin o dată în viață această senzație neplăcută. 

Deși nu este o afecțiune gravă, balonarea poate fi extrem de supărătoare, deoarece este însoțită, în general, de dureri abdominale, eructații, gaze intestinale sau constipație.
Excesul de gaze de la nivelul tractului gastrointestinal este cauzat de un dezechilibru între eliminarea gazelor și producerea lor. În mod normal, în tractul gastrointestinal gazele există ca urmare a digestiei alimentelor, a activității bacteriilor care constituie flora intestinală, precum și a obiceiurilor alimentare: consumul băuturilor carbogazoase, al bomboanelor, al gumei de mestecat, al lichidelor băute cu paiul, deglutiția rapidă a lichidelor sau a alimentelor solide, vorbitul în timpul meselor.
Este de dorit evitarea factorilor declanșatori, dar chiar și așa, balonarea poate apărea în cele mai nepotrivite momente și poate strica oricui buna dispoziție.
Pentru a lupta rapid și eficient cu aceste probleme, ai acum Balonix®MED – comprimate masticabile pe bază de simeticonă – substanță activă ce luptă cu succes împotriva balonării și a disconfortului asociat acesteia.
Uiți de balonare cât ai zice ...BALONIX!
Iată de ce merită să încerci Balonix®MED atunci când te confrunți cu balonarea:
Comprimatele se dizolvă imediat și au efect țintit, rapid și sigur. Simeticona, ingredientul activ din Balonix®MED, are mecanism fizic de acțiune, nefiind absorbită de organism. Produsul are gust plăcut, de lămâie, și poate fi administrat și copiilor cu vârste mai mari de 6 ani.
Balonix®MED comprimate masticabile este indicat pentru tratamentul simptomatic al afecţiunilor însoţite de acumularea excesivă de gaze la nivel abdominal, ameliorând balonarea, meteorismul, eructațiile, tensiunea abdominală.
Este recomandat și în prevenția formării gazelor abdominale în exces, după intervențiile chirurgicale, dar și pentru pregătirea unor explorări abdominale cu scop de diagnostic cum sunt: radiografia, ecografia și colonoscopia, pentru facilitarea examinării medicale a abdomenului.
Află mai multe aici: www.fitermanpharma.ro.


Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu