luni, 22 octombrie 2018

ALBEENA, din dragoste pentru albinuțe

Primul meu press-trip la o stupină, o experiență foarte interesantă, trăită la o intensitate maximă, într-un loc superb, alături de oameni minunați.
Dar, hai să vă povestesc!
Am plecat dis de dimineață, cu o doză mare de entuziasm, însă imediat ce am ajuns în Comuna Păulești, teama a început să pună stăpânire pe mine și părea compromisă prima mea întalnire directă cu un roi de albinuțe. Așa că, în doi timpi și trei mișcari, am îmbracat cu mare rapiditate echipamentul de protecție și ușor ușor,  mi-am recăpătat starea de bine.



Gazdele ne-am primit cu zâmbete largi, fericiți să ne cunoască și ne-au asigurat că la sfârșitul zilei, vom ajunge să iubim albinele, așa cum o fac ei. 
Pentru asta au depus foarte multe eforturi, pas cu pas ne-au introdus în lumea magica a albinuțelor, într-un loc care mi-a reamintit de copilăria fericită alături de bunici la țară.

Am primit foarte multe înformații legate de creșterea, îngrijirea albinelor și am reținut ca idee esențială, faptul că  produsele apicole sunt indispensabile pentru prevenirea sau vindecarea unor afecțiuni diverse, deoarece mierea, polenul, lăptișorul de matcă, păstura, au în compoziția lor o serie de substanțe cu proprietăți curative.
Dar hai să vă prezint noul membru al familie de albinuțe, gata să ne aducă o porție de sănătate!
Acest puiuț era așteptat cu interes și entuziasm de noi prezenți la acest eveniment dar și de familia ALBEENA.
Dacă vă intrebați cine a fondat acest brand foarte cunoscut, atunci e timpul să vă prezint un domn foarte șarmant, care a reușit cu ușurință să impresioneze întreaga audiența feminină.


„ Brandul ALBEENA a luat naștere în anul 2010, din iubire și pasiune pentru produsele apicole. Încă de atunci, testăm ingrediente, rețete și investim continuu în dezvoltarea de noi formule apicole astfel încât produsele pe care le oferim consumatorilor să se ridice la cele mai înalte standarde de calitate. Putem afirma că albinele ne-au inspirat prin munca și organizarea care le caracterizează,  iar în cadrul companiei am încercat și noi să implementăm rigurozitatea, ordinea și consecvența, astfel încât produsele ALBEENA să fie produse apicole premium.” – a declarat George Axinte, co-fondator ALBEENA

Produsele ALBEENA provin din zone nepoluate, îndepărtate de agitația orașelor. În zonele de colectare, oamenii practică agricultura strict pentru propriile nevoi, astfel flora este ferită de pesticide și îngrășăminte chimice specifice agriculturii convenționale. 
„Produsele noastre provin din stupine amplasate în zone neatinse de poluare. După colectare, le ambalăm aplicând cele mai înalte standarde de calitate și ne asigurăm că ajung la consumator exact așa cum le-am extras din stup – cu proprietățile intacte!” – a mai punctat George Axinte, co-fondator ALBEENA
Portofoliul de produse ALBEENA

Lăptișorul de matcă pur ajută la ameliorarea stărilor de oboseală fizică și psihică, dar și la tratarea anemiilor și asteniilor. De asemenea, acesta energizează și vitaminizează organismul, contribuind la refacera rapidă după tratamente medicamentoase agresive sau intervenții chirurgicale. 
Polenul este un supliment care previne apariția celulelor canceroase, protejează ficatul, reduce nivelul colesterolului și al trigliceridelor. În gama ALBEENA, polenul crud poliflor se regăsește fie proaspăt congelat după recoltare, fie uscat.
Tincutura de propolis este un produs 100% natural, cu puternice efecte antivirale, antioxidante, antiseptice și anestezice. 
Păstura sau „pâinea albinelor” este cel mai concentrat și imunostimulator produs și este recomandat de specialiști ca adjuvant în tratamentul afecțiunilor ficatului și ajută la reglarea digestiei. Păstura are valori nutritive și antibiotice superioare polenului și consumată constant, pe termen lung, dezvoltă rezistența organismului la infecții, răceală și gripă.
Mierea polifloră este o miere crudă obținută din nectarul a diferite tipuri de flori. Este pură, cu arome și proprietăți intacte. Fiind o miere naturală, poate conține mici particule de ceară și polen. De asemenea, se cristalizează în timp, fără a-i fi afectate proprietățile terapeutice. 
Siropurile au în componența lor echinacea, propolis, extracte de plante tonice și imunostimulatoare care vin în completarea unui regim alimentar variat și echilibrat.
Săpunurile cu ceară, miere și propolis hrănesc, curăță și hidratează pielea, fiind totodată eficiente în tratarea și diminuarea punctelor negre sau a acneei.  
Balsamurile cu miere, miere și tătăneasă, cu propolis, cu miere și gălbenele ajută la hrănirea și regenerarea pielii, sunt un bun cicatrizant în caz de arsuri, degerături sau alte leziuni ale pielii, precum și în tratarea înțepăturilor de insecte.
***
ALBEENA este o marcă înregistrată a companiei BIONATIV SRL distribuitoare de remedii, tratamente și terapii naturiste.
Produsele ALBEENA sunt disponibile online, pe: https://www.remediu.ro/ sau în magazinele REMEDIU din București, Ploiesti, Vâlcea și în magazinele naturiste și farmaciile din toată țara.
Pentru informații suplimentare, puteți accesa site-ul: https://www.albeena.ro/, pagina de Facebook: https://www.facebook.com/albeena.ro/ și pagina de Instagram: https://www.instagram.com/albeena.ro/?hl=ro

P.S Acum iubesc albinuțele! 

Distribuie:

9 comentarii:

  1. mi-ar placea sa vad stupi de albine! cand eram mai mica, tata avea unul si se ocupa de el, dar as vrea sa vad ceva la scara mai mare

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am avut ocazia sa vizitez acum cativa ani o stupina. La inceput am fost sceptica, insa acum imi amintesc cu drag experienta placuta.

    RăspundețiȘtergere
  3. O adevarata industrie in care fiecare are rolul sau bine stabilit si isi duce sarcinile la indeplinire don constiinta( oare albinutele ar avea constiinta :D . Ar trebui sa ia si oamenii exemplu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-ar placea sa aflu si eu mai multe despre albine si viata lor, dar si despre procesul de recoltare a produselor de la albine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumos! Nu am vazut niciodata albinutele in mediul lor. Mi-ar placea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Drept sa spun, n-am vazut niciodata o stupina de aproape desi tare as fi curioasa. Albinele mi se par atat de folositoare si de interesant de studiat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Vai, ce as vrea sa vad si eu de aproape albinele, nu am vazut niciodata o stupina. Albinele sunt tare harnicute si datorita lor ne putem bucura atat de miere de calitate ce ne intareste sistemul imunitar dar si de cosmetice pe baza de miere ce fac atat de mult bine tenului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce eveniment fain! Cred ca te-ai simtit extraordinar printre albinute!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu ma gandeam ca este atat de multa munca in spatele unei afaceri de genul. Brandul pare unul foarte profi si experienta ta este de invidiat

    RăspundețiȘtergere