marți, 9 octombrie 2018

Farduri care confera un aspect metalic intens cu efect 3D


Toamna aduce sclipiri ultra metalice pe chipul tau!

Trebuie sa ai noile farduri care reflecta lumina din toate unghiurile! Sunt nuante perfecte pentru sezonul toamna–iarna. Razele de lumina transforma machiajul tau intr-unul spectaculos.
Da frau liber imaginatiei si creeaza-ti machiajul care iti place si iti pune in valoare trasaturile fetei. Fie ca este vorba despre un machiaj monocromatic, care sa-ti puna in evidenta privirea, fie ca imbini cu arta nuantele toamnei, noile farduri Melkior nu lasa loc de interpretari. In acest sezon, glitterul si irizatiile metalice nu sunt destinate doar ocaziilor speciale, ci ne insotesc si in machiajul cotidian. Indrazneste sa stralucesti ori de cate ori simti nevoia.
Melkior a lansat 3 farduri de pleoape Ultra Metalice, care se gasesc atat sub forma de cutie cu oglinda, cat si sub forma de rezerva:
·         DELICIOUS FIG (ref.11983, ref.11883)

·         VIOLET SPELL (ref.11984, ref.11884)

·         GREEN SAGA (ref.11986, ref.11886)

Sunt farduri care confera un aspect metalic intens cu efect 3D, prezinta rezistenta indelungata, asigura acoperire excelenta, sunt intens pigmentate si au o aderenta buna la nivelul pielii. Este bine de stiut ca au o consistenta mai densa si mai cremoasa, fiind secretul unui machiaj care sa arate profesional. Au o formula cu continut foarte ridicat de perle, ceara de floarea soarelui si Jojoba.
Fardurile Ultra Metalice se aplica uniform pe pleoapa si se estompeaza extrem de usor. Aplica-le uscate cu ajutorul pensulelor speciale sau cu degetele pentru un machiaj mai cuminte. Pentru un efect si mai intens, aplica fardul pe pleoape cu ajutorul pensulei pe care ai pulverizat, in prealabil, Fixator de machiaj.
In plus, Melkior a creat inca 2 nuante superbe de fard de pleoape, una mai perlata decat alta:
·         SENSIBILITY (ref.11982, ref.11882)

·         SWEET BLINK (ref.11985, ref.11885)

Sunt farduri cu aspect perlat intens, extrem de pigmentate, care contin particule fine de sclipici. Asigura acoperire excelenta, rezista in timp, se aplica uniform si prezinta aderenta buna. Inca o data, le poti aplica uscate sau umede, in functie de machiajul pe care doresti sa-l obtii.
Adauga in paleta ta de farduri noile nuante si rasfata-ti pleoapele cu texturi perlate sau ultra metalice!
Asorteaza acestui machiaj o manichiura cu efect holografic. Melkior a creat inca 3 nuante perlate de oja care se gasesc atat in sticluta de 15ml, cat si in sticluta de voiaj, de 4,5ml. Fiecare sticluta are o forma ergonomica, sistem auto de curatare a sticlei si este prevazuta cu pensula lata pentru aplicare rapida.
Alege culoarea preferata de Oja Perlata Holografica Melkior:
·         HOLOGRANUDE (ref.21330, ref.21785)   

·         HOLOGRAVIOLET (ref.21331, ref.21786)
·         HOLOGRAFEEL (ref.21332, ref.21787)     

Sunt oje spectaculoase si prezinta un efect holografic inedit. Contin particule perlate foarte fine care capata, in lumina, diferite reflexii. Prezinta rezistenta, asigura acoperire foarte buna, uscare rapida. Sunt mai pigmentate si confera mai multa stralucire.
Poarta o manichiura fascinant de frumoasa si atragatoare, cu diferite reflexii!

• Pret Fard Pleoape Ultra Metalic 49.90 Lei
• Pret Rezerva Fard Pleoape Ultra Metalic 39.90 Lei
Mai multe produse gasiti pe site-ul www.melkiorprofesional.com

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu