vineri, 26 octombrie 2018

Leroy Merlin a lansat noua colecție Deco și Iluminat


Leroy Merlin a lansat noua colecție de Deco și Iluminat reprezentată prin cinci stiluri de decorațiuni interioare: CHARM, CLASIC, ESSENTIAL, FUTURE și NATURE. Acestea se diferențiază între ele prin elemente de interior diferite și originale, create special pentru a satisface preferințele tuturor clienților.

Potrivit pentru spațiile în care lumina naturală pătrunde cu generozitate, Stilul CHARM înseamnă pereți și mobilier în culori deschise, cu imprimeuri florale și perdele confecționate din broderii și dantelă. 

Accesoriile, galeriile din fier forjat vopsite în alb, tablourile cu rame albe, ghivecele ceramice, cutiile pentru depozitare pictate în acuarelă sunt elementele de bază ale acestui stil. Iluminarea este asigurată de veioze și lampadare din materiale textile care conferă o atmosferă plăcută și primitoare căminului.

Echilibrat atât prin cromatică, cât și prin simetria poziționării elementelor, Stilul CLASIC presupune mobilier durabil și accesoriii din metale și sticlă. 

Acesta permite combinarea pieselor de mobilier vechi cu cele moderne, oferind un aspect elegant oricărei încăperi. Pentru pereți se recomandă tapetul sau culorile neutre, precum crem sau gri. Pentru completarea decorului, nu trebuie să lipsească galeriile cu accente metalice pentru perdele și draperii, lustre cu brațe din metal și abajururi din sticlă sau lampe sofisticate.
Simplu și curat, Stilul ESSENTIAL se caracterizează prin decorațiuni și finisaje accesibile oricărui buzunar. 

Prin acest stil minimalist, se poate obține un spațiu aerisit, luminos, decorat cu bun gust, care nu tolerează excesul de culori și mobilier. Potrivit îndeosebi persoanelor tinere și dinamice, acest stil exprimă eleganță și rafinament prin pereții albi, crem sau negri, accesorii puține, decorațiuni din figuri geometrice și combinații neutre care creează o atmosferă relaxantă.
Stilul FUTURE propune mobilier, accesorii și finisaje pline de culoare și elemente moderne, fiind recomandat mai ales familiilor tinere din mediul urban, dornice de schimbari frecvente.

Pentru pereți, se poate opta pentru tapet în culori și imprimeuri puternice, însă perdelele și draperiile trebuie să fie cât mai simple, în culori uni și materiale ușor de întreținut. Tablourile sunt cele mai apreciate ca elemente de decor, iar la capitolul iluminare se recomandă corpurile industriale sau futuriste, realizate din sticlă, metal sau plastic.
Pentru un spațiu confortabil și plin de energie pozitivă, Stilul NATURE este alegerea ideală, mai ales în cazul famililor cu copii. 

Camere decorate cu flori, perdele din bumbac, jaluzele din bambus și podele din lemn sunt doar cateva dintre elementele caracteristice acestui stil. Pereții vopsiți în nuanțe de verde, crem sau maro, dar și lustrele și lampadarele din lemn sau din materiale reciclabile, cu siguranță aduc natura în căminul celor care preferă acest stil.
Fiecare dintre aceste stiluri sunt prezente în magazinele Leroy Merlin din București și din țară, în spații proiectate de designeri și amenajate de către angajații Leroy Merlin, cu scopul de a oferi sugestii cu privire la combinații și elemente de decor care să inspire clienții în alegerea pieselor potrivite pentru casă. 
Pentru un plus de inspirație, site-ul Leroy Merlin are o secțiune de tips & tricks dedicată celor care au nevoie de îndrumare în adoptarea unui stil preferat.

Distribuie:

10 comentarii:

  1. Cate idei minunate de decorare a spatiului interior! Chiar cautam niste jaluzele mai deosebite :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine că putem găsi la ei obiecte pentru decorarea unei case.

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am ajuns sa vizitez un magazin fizic pana acum. Imi plac pozele din magazin

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie sa merg si eu in magazin sa-mi aleg cateva elemente din stilul Future.

    RăspundețiȘtergere
  5. De mult timp imi propun sa vizitez un magazin Leroy Merlin. Au niste chestii foarte faine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce colectie frumoasa de deco au lansat, imi plac mult draperiile.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am fost niciodata la ei, nici nu stiu daca am la mine in oras.

    RăspundețiȘtergere
  8. nu am fost niciodata in magazinele lor, chiar as vrea sa ajung. imi plac magazinele pentru casa, imi vin mereu idei noi

    RăspundețiȘtergere
  9. De fiecare data le admir produsele in online, insa n-ama juns niciodata intr-un magazin de-a lor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Din pacate nu am ajuns intr-un astfel de magazin pana acum. Imi plac decorurile si chiar am sa intru sa vad ce propuneri au pe site

    RăspundețiȘtergere