joi, 7 decembrie 2017

Dental One si 30 jurnalisti readuc zambetul copiilor de la Fundatia Casa Lidia

 Astazi, 7 decembrie, a avut loc o intalnire informala intre jurnalisti/bloggeri si oficialii clinicii de stomatologie Dental One, la care reprezentantii mass media au contribuit cu daruri pentru micuti, primind in schimb un voucher valoric pentru tratament stomatologic.

Cunoscuta si sub numele Casa de Copii din Domnesti – initiativa sotilor Liviu si Mihaela GuiasFundatia Casa Lidia este pe lista partenerilor Dental One de cativa ani, cei 3 fondatori ai clinicii fiind profund impresionati de pasiunea si activitatile Fundatiei.

Reprezentantii mass-media au imbratisat invitatia Dental One, de a contribui cu daruri pentru cei mici, astfel ca azi au venit la intalnire cu multe cadouri, depasind asteptarile organizatorului.
Surpriza muzicala a intalnirii a fost reprezentata de Jezebel, o cantareata cu talent nativ si o poveste fascinanta - la 40 ani a renuntat la la postul din banca si s-a apucat de cantat prin localurile din Bucuresti, jucand si in piese de teatru. 

In atmosfera de Craciun cu care echipa Dental One a intampinat invitatii, Jezebel a cantat atat colinde, cat si arii de opera si sansonete.
Pana pe 20 decembrie 2017, toti cei care doresc sa aduca un zambet pe fata copiilor de la Domnesti (cu varsta cuprinsa intre 3 si 18 ani) pot aduce la sediul clinicii stomatologice alimente, jucarii, hainute, carti primind in schimb un voucher de tratament.
Dental One este un centru de stomatologie infiintat in 2013, oferind servicii complete de stomatologie moderna prin tehnici inovatoare si minim invazive: preventie dentara, estetica dentara, ortodontie, endodontie, chirurgie orala si maxilo-faciala, parodontologie, radiologie.
Dental One este un centru de stomatologie înființat în 2013, oferind servicii complete de stomatologie modernă prin tehnici inovatoare și minim invazive: prevenție dentară, estetică dentară, ortodonție, endodonție, chirurgie orală și maxilo-facială, parodontologie, radiologie.

Mai multe poze de la eveniment pe pagina Facebook.
Dragilor, va invit sa daruiti un zambet acestor minunati copilasi!
Distribuie:

9 comentarii:

  1. Ce eveniment frumos! Ma bucur ca exista astfel de initiative.

    RăspundețiȘtergere
  2. O initiativa tare frumoasa. Si acei copii merita sa se bucure, chiar si doar pentru putin timp.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos eveniment, ma bucur ca se gandeste cineva si la cei necajiti :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca un centru asemanator ar trebui si la noi deschis :)

    RăspundețiȘtergere
  5. O intiativa frumoasa si un eveniment pe masura!

    RăspundețiȘtergere
  6. O initiativa foarte buna, ma bcur tare mult ca cineva se poate bucura.

    RăspundețiȘtergere
  7. Poate ar fi mai ok sa folosesti un font ceva mai mare? La mkine se vad mici literele din articol, si este greu de citit...

    RăspundețiȘtergere
  8. Un eveniment frumos, e important să se puna accentul pe sanatatea danturii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi plac foarte mult initiativele de acest gen desfasurate de diferite companii si chiar stomatologii. E frumos sa se implice si pacinetii si cadrele medicale și chiar ii apreciez mult pentru ceea ce fac.

    RăspundețiȘtergere