duminică, 17 decembrie 2017

NEURO POWER pentru buna functionare a sistemului nervos

Buna dragilor,
Perioada sarbatorilor este una extrem de solicitanta pentru noi toti, alergam dupa realizarea targetelor, dupa cadouri si la diverse evenimente, stresul ne invadeaza cotianul iar obosela devine dusmanul din umbra. E timpul sa apelem la un ajutor de incredere provenit din natura: NEURO POWER.
Ce este NEURO POWER?
Un supliment alimentar, ce contine un ameste de plante ayurvedice bogate in substante active care contribuie la buna functionare a sistemului nervos.

NEURO POWER™ contribuie la:

-          buna functionare a sistemului nervos prin mentinerea integritatii neuronilor si a ritmului normal de transmitere a informatiilor.

-          sustinerea functiilor cerebrale integrative (memoria, perceptia, concentrarea, sistematizarea si retinerea informatiilor) si coordonarea fizico–mentala.

-          sustinerea fluxului sanguin normal la nivel cerebral si asigura aportul de substante nutritive care contribuie la sanatatea si functionarea normala a creierului.

-          sustinerea organismul in protejarea celulelor neuronale impotriva stresului oxidativ, a proceselor degenerative si imbatranirii premature.

Mod de utilizare:
Adulti: 1/2 tabelete de 3 ori pe zi
Ca orice produs naturist, pentru efecte optime se administreaza cu o jumatate de ora inainte de masa timp 1-6 luni.

Ce cred eu despre acest produs
Am cunoscut acest produs cu totul intamplator, in primavara discutam cu agentul de distributie al firmei Ayurmed si declaram ca sunt foarte multumita de Spirulina, un produs al lor de top care pe mine m-a ajutat sa scap de letargie din primavara, iar el mi-a spu ca imi recomanda NEURO POWER, care are efecte la fel de bune. Atunci insa nu era disponibil dar nu am uitat aceasta informatie pretioasa. Am primit cu reala bucurie invitatia prietenilor de la Brander de a testa acest produs. Poate va intrebati de ce nu am poze cu produsul in acest articol, raspunsul e unul simplu: in ziua in care a ajuns la mine, cineva apropiat avea mare nevoie de un tratament rapid, asa ca l-am dat fara sa  gandesc mai departe. Am convingerea ca, este intradevar un produs bun, cu efecte care se vad in timp.
Dragilor, va doresc sanatate ca e mai buna decat toate!

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu