vineri, 8 decembrie 2017

JUNIOR ȘI ARGENTUM DIN GAMA GENNADENT DE LA VIVANATURA, PASTE DE DINȚI 100% NATURALE

Nu-i așa că îți dorești să folosești produse de îngrijire cât mai naturale? Spălatul și îngrijirea dinților sunt obiceiuri zilnice importante pentru noi, iar pentru a fi eficiente e bine să alegem o metoda bună - o pastă de dinți naturală.

VIVANATURA a dezvoltat o întreagă gamă de paste de dinți naturale. Un ingredient cheie al gamei GennaDent este argila bioactivă. Compoziţia ei este asemănătoare cu aceea a corpului omenesc: conţine numeroase minerale, printre care calciu, potasiu, siliciu, fier.  În plus, argila bioactivă  absoarbe toxinele și echilibrează Ph-ul de la nivelul cavităţii bucale, este cicatrizantă, regenerează gingiile, remineralizează dinţii şi ajută la prevenirea cariilor.


GENNADENT ARGENTUM, PASTĂ DE DINȚI CU ARGILĂ ȘI ARGINT
Rețeta unică a pastei de dinți Argentum are la bază un amestec de argilă bioactivă şi extracte naturale din 23 de plante (printre care aloe vera, rozmarin, cimbrișor, fenicul, cuișoare, scorțișoară, salvie, coada-șoricelului, roiniță, busuioc), metale coloidale (argint și cupru) și propolis.
Este recomandat să utilizăm GennaDent Argentum ca adjuvant în paradontoze, gingivite și sângerări gingivale. Pentru aceasta, în paralel cu obișnuitul periaj al dinților, putem să o folosim ca pansament gingival: plasăm pasta de dinţi pe gingie şi menţinem aproximativ 3 minute, clătind ulterior cu apă.
GennaDent Argentum de la VIVANATURA nu conține fluor, substanță sintetică ce poate determina uneori tulburări ale stării de sănătate – și nici alte chimicale toxice (PEG-uri, parabeni, spumanți) de aceea o putem menține un timp mai îndelungat în cavitatea bucală. Interesant: nu prezintă niciun risc pentru sănătate în cazul ingerării accidentale - este atât de naturală încât s-ar putea înghiţi!

GENNADENT JUNIOR, PASTĂ DE DINȚI PENTRU COPII, CU ARGILĂ  ȘI PORTOCALE
Acest produs este recomandat mai ales în perioada în care copiii învață să se spele pe dinți. Dacă le oferim o pastă de dinți naturală și atrăgătoare (prin aroma plăcută de portocală) îi încurajăm pe cei mici să își însușească prin joacă obiceiul – atât de folositor! – al igienei dentare frecvente și regulate.
Pasta de dinți Junior are printre componentele sale de bază argilă bioactivă, aloe vera, propolis și extracte naturale din plante (muşeţel, coada-şoricelului, salvie, lemn-dulce, sunătoare, pătlagină). Argila bioactivă echilibrează Ph-ul de la nivelul cavităţii bucale - perturbat de consumul de dulciuri, este cicatrizantă, protejează gingiile, mineralizează dinţii şi ajută la prevenirea cariilor.
Pasta de dinţi GennaDent Junior acționează blând asupra dinților și gingiilor celor mici și oferă o bună protecție împotriva dezvoltării plăcii bacteriene.

Datorită compoziţiei 100% naturale din care este realizată, GennaDent Junior nu prezintă risc în cazul ingerării accidentale în mici cantități. Nu conține fluor! Nu conţine PEG-uri, parabeni, spumanţi, nu conţine conservanţi şi coloranţi artificiali şi este realizată printr-un procedeu tehnologic special ce menţine nealterate proprietăţile ingredientelor naturale.
GENNADENT DE LA VIVANATURA
Gama GennaDent de la VIVANATURA ne prezintă 8 paste de dinți naturale, fiecare creată special ca adjuvant în diversele probleme și dezechilibre de la nivelul gurii, al mucoasei bucale sau al gingiilor și dinților, cu efecte binefăcătoare la nivelul acestora. Pentru menținerea eficienței ingredientelor naturale acestea sunt procesate numai „la rece” - evitându-se cu stricteţe procesele ce ar putea inhiba acţiunea lor terapeutică.

Pastele de dinți GennaDent de la VIVANATURA le găsim în magazinele naturiste, farmacii, rețeaua DM, și pot fi comandate online.
Dragilor, voi ați folosit aceste produse?
Distribuie:

13 comentarii:

  1. Eu am folosit-o pe cea pentru adulți si mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat nicio apsta de dinti de la ei, insa cu siguranta cei mici vor fi incantati de aroma sa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cea de la vivanatura nu mi-a placut dar de la Elgydium cumpar mereu cea cu capsuni :) e [preferata Biancai ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am folosit pana acum dar le-as incerca, mai ales ca sunt 100% naturale. Eu nu am o problema cu aromele si cu eficienta ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am mai folosit produse de la Vivanatura si mi-au placut. Nu stiam ca au si pasta de dinti pentru copii! Am sa caut si eu pentru cel mic.

    RăspundețiȘtergere
  6. trebuie sa incerc si eu aceasta pasta de dinti, o sa retin si o sa o cumpar neaparat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pasta de dinti pentru juniori, nu stiam ca au si astfel de produse. Au si pentru copii de 2 ani?

    RăspundețiȘtergere
  8. Cei de la VivaNatura se extind tot mai mult. Au produse bune, naturale si la preturi mai mult decat accesibile.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si piticul meu foloseste pasta de dinti de la VivaNatura. Este foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
  10. Produsele VivaNatura sunt preferatele mele!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu le-am incercat, dar ma tenteaza ca sunt naturale.

    RăspundețiȘtergere
  12. Culoarea nu este tocmai atrăgătoare la aceste paste. Nu le-am încercat, dar mi-as foto pentru ca par a fi naturale

    RăspundețiȘtergere
  13. viva natura au produse bune de obicei.... culoare pastei nu e tocmai draguta :)

    RăspundețiȘtergere