duminică, 3 decembrie 2017

OSTEO POWER, remediu pentru durerile osoase si articulare

Din pacate, odata cu inaintarea in varsta apar si neplacutele dureri articulare si osoase, nu e cazul meu ci al parintilor mei si al prietenilor lor, care trec toti prin aceasta neplacuta etapa a vietii si care cauta cu infrigurare un remediu.
La televizor ne sunt prezentate imagini cu persoanele in varsta care alearga si se bucura de momentele fericite alaturi de nepoti in parcuri dar in realitate sunt foarte putini care mai reusesc sa duca o viata activa, fara a experimenta durerile provocate de osteoporoza.
Asa ca, a primit cu reala placere invitatia Brander &;Ayurmed de a testa OSTEO POWER,un produs care alunga treptat aceste neplaceri si readuce zambetul pe buze, persoanelor dragi.

Parintii mei au fost foarte curiosi sa cunoasa si sa testeze OSTEO POWER.
Ce este OSTEO POWER?
Este un supliment alimentar ce contine plante ayurvedice care contribuie la formarea, mentinerea structurii si mineralizarii oaselor scheletului, a dintilor, parului, unghiilor si pielii. Mineralele din plante, prin absorbtia si depunerea lor in oase, sustin procesul natural de refacere si remodelare a calusului in cazul fracturilor, precum si densitatea osoasa. Formarea normala a colagenului contribuie la sustinerea procesului de refacere a oaselor, tendoanelor, ligamentelor si cartilajelor dupa traumatisme sau efort fizic prelungit. Sustine mineralizarea si structura osoasa la persoanele varstnice. Complexul de fitonutrienti din produs sustine activitatea normala a inimii, presiunea sanguina, procesul de coagulare, contractia musculara, functionarea normala a sistemelor nervos si imunitar.
OSTEO POWER contribuie la:

-          formarea si mentinerea structurii si mineralizarii oaselor scheletului, a dintilor, parului, unghiilor si pielii;

-          sustinerea procesului natural de refacere si remodelare a calusului in cazul fracturilor, precum si a densitatii osoase;

-          formarea normala a colagenului, sustinand procesul de refacere a oaselor, tendoanelor, ligamentelor si cartilajelor dupa traumatisme sau efort fizic prelungit;

-          sustinerea mineralizarii si structurii osoase la persoanele varstnice;

-          sustinerea activitatii normale a inimii, a presiunii sanguine, a procesului de coagulare, a contractiei musculare si a functionarii normale a sistemelor nervos si imunitar.
Modul de utilizare si doza recomandata:
Copii de peste 12 ani: cate 1 tableta de 2 ori pe zi;
Adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
Se administreaza cu 1/2 ora inainte de masa sau la o ora dupa masa, pe o perioada de minimum o luna, optim 3-6 luni.
Prezentare: flacon cu 50/100 tablete.

Proprietatile plantelor din compozitie:
Equisetum arvense (Coada calului), parti aeriene – Coada calului are o compozitie bogata in minerale, cele mai importante fiind siliciu, aluminiu, mangan, potasiu si calciu. Siliciu este un mineral foarte important in procesul de absorbtie a calciului, in formarea oaselor si cartilajelor si in regenerarea si repararea tesuturilor. Siliciul este esential pentru dezvoltarea scheletului si mineralizare, are efecte benefice asupra asimilarii fosforului. Siliciul restabileste procesul de regenerare a oaselor si a cartilajelor, incetineste procesul degenerativ al tesutului conjunctiv. Din acest motiv, coada calului este utila in cazul deficitului de minerale, in recuperarea dupa fracturi si in osteoporoza.

Vitis vinifera (Vita de vie), samburi de struguri- mentine rezistenta oaselor. contine un complex de substante (bioflavonoide) exprimate in picnogenoli. Asigura nutritia tesuturilor prin imbunatatirea circulatiei si oxigenarea acestora. Borul, un mineral ce se gaseste in struguri, mentine nivelul de estrogen in sange ce previne pierderile de calciu si deteriorarea oaselor mai ales la femei. Ajuta procesele de refacere a colagenului (afectat de radicali liberi), permitand astfel arterelor, capilarelor, cartilagiilor articulare, tesuturilor sa ramana elastice.

Hippophae Rhamnoides (Catina), fructe- Contine cea mai mare cantitate de vitamine (A, C, E) si minerale (calciu, magneziu, seleniu), cu ajutorul carora contribuie la vitaminizarea si mineralizarea organismului. Mai contine acizi grasi polinesaturati, care participa la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului impotriva efectelor negative ale stresului oxidativ. Prin continutul de provitamina D, contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange si la mentinerea sistemului osos. Contribuie la fixarea legaturii colagen-elastina din tesuturi, incetinand procesul de imbatranire.

Urtica dioica (Urzica) - Urzica (Uritica diotica) a fost folosita de secole de om pentru a vindeca si sustine sanatatea. Este o sursa de excelenta de clorofila, beta-caroten, minerale (calciu, magneziu, fier, fosfor, zinc, crom, potasiu siliciu, bor, seleniu si mangan), vitaminele B (riboflavina, tiamina, niacina ), clorofila , vitamine A, D, E, si K, proteine. Urzica este o planta cara datorita compozitiei complexe mentine oasele flexibile si puternice, par, unghii si piele frumoase, muschi si inima sanatoasa si creste capacitatea creierul de concentrare si memorare. Extractele de urzica sustin aparatul urinar in caz de infectii sau litiaza urinara si ajuta la detoxifierea organismului prin excretia substantelor toxice. De asemenea, continutul ridicat de vitamina K ajuta la oprirea sangerarilor uterine si favorizeaza metabolismul calciului.

Impresii dupa prima saptamana de utilizare:
Pentru ca durerile osoase debutau seara, uneori chiar noaptea in somn, mama a luat primul comprimat  imediat dupa masa de seara. Pentru ca s-a simtit bine, a continuat administrarea OSTEO POWER inca de la primele ore ale diminetii si a ajuns la trei comprimate zilnic. Uimitor este faptul ca efectele s-au simtit imediat, durerile osoase au disparut complet inca din primele zile de administrare. In plus, continutul de vitamine i-au furnizat energia de care avea mare nevoie acum in perioada rece, cand alimentatia nu mai este atat de bogata in nutrienti de calitate superioara. Pentru ca acest produs e de un real ajutor vreau sa comand comprimate pentru o cura completa de 3 luni.
Dragilor, sper sa va ajute si pe voi acest produs, va recomand sa-l incercati.

Distribuie:

6 comentarii:

  1. Cel mai bine este sa luam aceste suplimente din timp, mai bine prevenim decat sa tratam.

    RăspundețiȘtergere
  2. De ceva vreme am inceput sa le iau si eu, sper sa ma ajute si cu caderea parului si unghiile fragile

    RăspundețiȘtergere
  3. Desi nu ma incanta ideea, cred ca va trebui sa incep sa folosesc si eu suplimente.

    RăspundețiȘtergere
  4. ar fi interesant de vazut ce efecte are dupa 3 luni

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca n-am probleme de acest gen. dar pentru persoanele care sufera de aceasta boala de oase pare a fi excelent

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu am probleme cu oasele dar aveam cand eram in crestere, era prea rapida si ma dureau picioarele. Cred ca atunci mi-a fi fost de ajutor :)

    RăspundețiȘtergere