joi, 14 decembrie 2017

Lansare (O)mega esenţială, marca Podravka

În 12 decembrie, în cadrul unei întâlniri informale cu reprezentanții mass media, Podravka România a anunțat extinderea gamei de conserve de peşte Eva, adăugând în portofoliu Salata de ton Mexicană, Salata de ton Mediteraneană, Salata de ton Dalmată şi Pateul de ton.

În România, Podravka este renumită nu doar pentru brandul Vegeta, ci și pentru EVA. Conservele de peşte Eva sunt preparate din fileuri de peşte pescuit din Marea Adriatică și Marea Mediterană, nu conțin aditivi sau conservanți, sunt bogate în proteine și minerale și conțin acizi grași polinesaturati, în special Omega-3, acizi care reglează nivelul colesterolului, reducând tensiunea arterială și prevenind bolile de inimă.


La evenimentul care a avut loc la Mesogios Seafood Primăverii, cel mai apreciat restaurant mediteranean din capitală, Chef Liviu Balint, ambasadorul Podravka România, a pregătit mai multe delicii culinare folosind noile produse lansate: fusilli cu salată de ton mediteraneană, bruschette cu pastă de ton și măsline Kalamata, tortilla cu salată de ton mexicană, salată verde cu ceapă, lămâie și salată de ton Dalmată, precum și somon cu miere în crustă de semințe, un pesto de pătrunjel, legume la tigaie cu ulei de susan și soia, dovedind cât sunt de „ușor de folosit, excelente la gust, iar datorită lor bucătăria e la îndemână oricui”. „Nu trebuie să ai mari cunoștințe de gastronomie ca să reușești să gătești ceva care să-i impresioneze pe cei din jur. Aceste salate se mulează perfect pe varii rețete, de la simple bruschette la cele mai complicate preparate.” a declarat ambasadorul Podravka România.

Cele 3 salate de peşte la conservă 115g, alături de pateul de ton 95g, conțin bucăți de ton de cea mai înaltă calitate și doar ingrediente naturale - varii legume și ulei de măsline cu mirodenii.
·         EVA SALATĂ DE TON MEXICANĂ include tonul și cele mai rafinate și variate legume: fasole roșie, porumb, ardei și morcovi. La final, chilli desăvârșește întreaga salată cu o atingere fină, ușor picantă.
·         EVA SALATĂ DE TON MEDITERANEANĂ, pe lângă tonul atent selecționat, include  mirodenii și o mulțime de legume: linte, năut, morcovi, fasole roșie și măsline verzi feliate. 
·         EVA SALATĂ DE TON DALMATĂ combină bucățile de ton cu mirodeniile specifice bucătăriei Dalmate, bogate în acizi grași omega-3, alături de fasole albă, morcovi și felii de măsline verzi cu un strop de lămâie.
·         EVA PATEU DE TON este gustos și foarte tartinabil, fiind o alegere excelentă pentru persoanele a căror nutriție necesită mese dietetice sau pentru cei care pur și simplu au grijă de sănătatea lor.
Noile produse, de o calitate excepțională cu care ne mândrim, au fost special concepute să fie de ajutor celor care nu au timp să gătească, însă își doresc preparate naturale. Iar atunci când o fac, să poată să adauge salatele de ton EVA, pentru a îmbunătăți gustul preparatelor. Mai mult decât atât, pot profita de o masă de calitate, extrem de nutritivă, pregătită într-un timp foarte scurt.”, spune Cristina Ghiurluc, Marketing Director Podravka România. 


Istoria Podravka își are începuturile în anul 1934 atunci când frații Wolf din Koprivnica au pus bazele unui un atelier pentru procesarea fructelor. De atunci au trecut peste 80 ani, astăzi grupul Podravka având peste 6000 angajați și fiind cunoscut în peste 40 ţări de pe 5 continente. Vegeta, adaosul universal pentru mâncare, este cea mai cunoscută marcă Podravka, fiind denumită și „cea mai bună creație croată”.  

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu