vineri, 15 decembrie 2017

3 motive să alegi cadourile de Craciun de la Florariamobila.ro

Luna cadourilor este deja aici, iar ca mamă, luna decembrie este foarte dificilă din acest punct de vedere! Crăciunul aduce familia aproape, dar până atunci trebuie să alergi prin magazine după cadoul perfect pentru rude și prieteni, să pregătești masa de sărbători și să decorezi propriul cămin. Dacă și în cazul tău lista de sarcini este interminabilă, am o soluție care te poate ajuta: Florariamobila.ro (http://www.florariamobila.ro/)! Cum este posibil? Află puțin mai jos:
1.      Poți face cumpărături inteligente


Cu o experiență de 5 ani pe piața din România, FlorăriaMobilă.ro este furnizorul ideal de aranjamente florale care necesită livrare rapidă. Oferă transport gratuit în București și reconfirmă comanda prin trimiterea fotografiei cu produsul livrat. Este acceptată plata cu cardul, iar la ce de-a treia comandă oferă un cadou surpriză. 

În plus, în prețul cadoului este inclusă și o felicitare cadou și sugestii de mesaje pentru cei care sunt în pană de inspirație și caută o urare ingenioasă. Prețurile pentru obiectele cu tematică de Crăciun variază între 80 și 250 de lei.

2.      










Salvezi timpul alocat împodobirii bradului
Nu doar că nu mai pierzi timp pentru a bricola la pomul de Crăciun și îl poți achiziționa gata împodobit. De exemplu, un brăduț în ghiveci cu înălțimea de 50 cm și deja împodobit poate fi achiziționat cu 245 lei. Poți alege dimensiunea dorită cu un simplu click!


3.      Te inspiri pentru cadouri
Poți alege și cadouri inspirate pentru cei dragi, la fel de rapid și eficient: un coșuleț de răchită cu crenguțe de brad și lumânări, un aranjament sofisticat și elegant cu trandafiri albi, un set de lumânări în vase de sticlă sau coronițe de agățat la ușă pe model american, în diverse culori și combinații de texturi și străluciri. Poți alege să fie livrate direct la ei, ca o surpriză din partea ta, sau poți solicita livrarea la tine acasă și le poți duce personal, când pornești în tradiționalele vizite la părinți, socrii, nași.


Te așteptăm pe florăria online http://www.florariamobila.ro/ !
Distribuie:

9 comentarii:

  1. Vai ce aranjamente frumoase, nici nu stii pe care sa-l alegi

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce ma bucur ca pe acest site putem gasi de toate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, daca esti din Bucuresti chiar merita. La noi in provincie inca nu exista asa gen de florarie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi se pare foarte ignenioasa ideea, mai ales ca au inclua si felicitarea, plus cateva texte. Ideala pentru persoanele care nu stiu sa si asterne cuvintele pe hartie.

    RăspundețiȘtergere
  5. ca si cadou, chiar ar fi dragut un aranjament. treaba cu bradul nu cred ca se potriveste decat poate pentru birouri, acasa, asta e cam tot farmecul!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt mai mult decat superbe aranjamentele! Si eu mi-as dori un astfel de cadou de sarbatori :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac aranjamentele florale si optez mereu pentru ele atunci cand vreau sa-i fac cuiva o surpriza placuta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pare a fi o idee extraordinara sa apelam la o florarie

    RăspundețiȘtergere