miercuri, 13 decembrie 2017

3 motive pentru care patul tapiţat este vedeta oricărui dormitor

Trebuie să recunoaştem că în orice dormitor atenţia ne este îndreptată automat către piesa centrală din fiecare încăpere de acest tip – patul. Indiferent dacă acesta este unul special sau dimpotrivă, este o piesă fără personalitate, patul este obiectul care ocupă cel mai mult spaţiu şi care transmite un mesaj despre noi.

Aspectul acestei piese de mobilier, însă, nu trebuie să influenţeze în mod negativ calitatea somnului. Fiindcă pentru fiecare dintre noi somnul este extrem de important, trebuie să avem grijă ca patul pe care îl folosim să fie unul la standarde înalte. „Dormitoarele tapițate vor fi mereu la modă”, dezvăluie designerii SiPro.
Pentru persoanele care îşi doresc un dormitor deosebit, patul tapiţat este alegerea cea mai potrivită. Confortabil şi spectaculos în acelaşi timp, acesta va oferi un aer luxos oricărei camere. Experţii SiPro în arhitectură şi design te pot ajuta cu idei şi inspiraţie pentru găsirea stilului de decor perfect pentru personalitatea ta!


Îmbină confortul cu aspectul estetic
Patul tapiţat poate fi integrat în orice dormitor, indiferent de dimensiunile și de stilul acestuia. Indiferent dacă alegi un model clasic, îmbogăţit cu detalii fine şi de efect sau un decor contemporan pentru camera ta, patul tapiţat va aduce cea mai importantă parte din fiecare dormitor la un alt nivel. Materialul fin şi detaliile aplicate cu precizie compun un corp de mobilier perfect pentru gusturile rafinate. „Calitatea materialelor folosite pentru mobila din dormitor este foarte importantă. Pentru calitate şi durată, alege materiale preţioase cu tratamente aplicate împotriva petelor de vin, cafea sau pix”, spun experţii SiPro. Ceea ce trebuie să ştii atunci când alegi un pat de acest tip este faptul că pe lângă aspectul său, el îşi îndeplineşte cu succes şi rolul funcţional, fiind superb şi comod în acelaşi timp.
Dacă în căutarea patului perfect tu eşti mai degrabă atent la confortul pe care îl oferă această piesă de mobilier, ar fi bine să ştii că un pat tapiţat îţi oferă mai multă protecţie termică decât unul obişnuit. Acest lucru este benefic în special în timpul nopţii, atunci când poţi dormi cu capul aproape de un perete rece, caz în care tapiseria tăbliei va păstra răcoarea la distanţă.


Tăblia patului
În cazul oricărui pat tapiţat, elementul central şi de efect este chiar tăblia acestuia. Finisajul şi detaliile acesteia au întotdeauna un impact vizual aparte. Dacă o să alegi un pat cu o tăblie tapiţată, acoperită cu materiale de calitate şi în culori deosebite, acesta nu va trece neobservat, iar tu te vei bucura în fiecare zi de aspectul său.
Tăblia îţi va veni în ajutor şi în cazul în care ţi se întâmplă să citeşti şi să lucrezi pe laptop stând în pat, la căldură sau în dimineţile când îţi doreşti să iei micul dejun în pat. Dacă în mod obişnuit te sprijini de peretele rece şi dur, odată ce vei avea un pat tapiţat, vei vedea că te simţi mult mai bine atunci când stai cu spatele pe o tăblie moale şi confortabilă.

Îndrăzneşte să alegi culori puternice
Pentru că patul este piesa centrală de mobilier din orice dormitor, acesta oferă personalitate camerei şi ar trebui să te reprezinte în totalitate. Alege un pat tapiţat de calitate, cu finisaje plăcute şi în culori care să te facă să te simţi ca în vacanţă acasă la tine. Dacă eşti o persoană conservatoare şi îţi plac numai culorile sobre, poţi alege o tăblie maro,  gri, bej sau albastru navy, iar patul se va potrivi perfect caracterului tău şi stilului în care ţi-ai amenajat restul casei.
Dacă îţi plac, însă, nuanţele puternice, ieşite din comun şi eşti o persoană nonconformistă, probabil şi casa ta este decorată în acest stil. Poţi alege şi pentru patul tău tapiţat tăblii în culori pe care nu le-ar alege în mod normal oricine pentru această piesă de mobilier. Îmbracă-ţi tăblia într-un material roşu de calitate, iar toată camera ta va prinde viaţă.
Indiferent de culoarea, forma şi materialul pe care le alegi pentru tăblie, patul tapiţat va oferi un aer sofisticat dormitorului tău, acesta fiind mai primitor şi mai special. De asemenea, pe lângă înfrumuseţarea vizibilă a spaţiului, patul tapiţat te va proteja mai bine de frigul care pătrunde prin pereţii dormitorului şi te va ajuta să te simţi mai comod.


Luna decembrie vine cu surprize speciale şi îţi aduce reduceri de până la 25% la orice comandă pentru mobilarea şi reorganizarea casei tale. În plus, toate comenzile plasate în luna sărbătorilor este înscrisă automat în tombola lui Moş Crăciun şi poţi câştiga astfel 3 produse Smeg. Vezi toate detaliile ofertei pe sipro.ro!
Cu o echipă formată din designeri profesionişti şi pasionaţi, echipa SiPro a făcut primii paşi în lumea bucătăriilor de lux începând cu anul 1994. Profesionalismul şi calitatea sunt crezul care le-a îndrumat paşii până în ziua de astăzi, iar experienţa acumulată şi pasiunea pentru tradiţional, lemn masiv şi elemente de decor sunt viziunea care face ca fiecare produs SiPro să fie unic şi de neegalat.

În prezent, aceştia sunt prezenţi în două showroom-uri în Bucureşti (Unirea şi Băneasa), dar şi în mediul online, pe sipro.ro
Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu