miercuri, 27 februarie 2019

5 sfaturi pentru a-ți începe primăvara cu o piele perfectă

Sezonul cald își face încet, încet simțită prezența aducând deja primele raze de soare. După o iarnă destul de capricioasă, a sosit momentul ca fiecare dintre noi să aducem mici schimbări în viețile noastre, mai precis să ne adaptăm rutina de îngrijire la un nou sezon, de data aceasta mult mai vesel și mai plăcut.
Trecerea de la un anotimp la celălalt, poate afecta sănătatea, dar și aspectul pielii. De aceea, specialiștii de la Country Spa Health & Beauty Retreat îți propun, astăzi, 5 metode de a-ți pregăti pielea pentru primăvară. Iar, pentru că în Martie sărbătorim două evenimente importante: venirea primăverii și ziua femeii Country Spa Health & Beauty Retreat îți pune la dispoziție câteva pachete speciale „Princess Day 1 și 8 Martie” de care să te bucuri sau pe care le poți oferi cadou în această perioadă deosebită.

1. Nu renunța la exfoliere
Exfolierea reprezintă procesul de îndepărtare a celulelor moarte de pe suprafața pielii și este unul dintre cei mai importanți pași în rutina de îngrijire a corpului. Acesta nu numai că ajută și previne multe probleme ale pielii, ci și la îmbunătățirea circulației sângelui, ceea ce, la rândul său, te va ajuta să obți o piele sănătoasă și strălucitoare la început de primăvară. Astfel, Country Spa Health & Beauty Retreat îți recomandă pachetul ce include sesiune saună umedă/ uscată/ duș emoțional 15 min, escapadă Yonka 60 -90 min și tratament facial Lakshmi 75 min. În timpul escapadei Yonka, te vei bucura de o exfoliere deosebită, cu note florale, tropicale sau chiar fresh.
2. Aplică SPF zilnic pe ten
Chiar dacă soarele nu este atât de arzător precum în lunile de vară, protecția împotriva razelor UV nu trebuie să lipsească. Astfel, de fiecare dată când ieși din casă, nu uita să aplici un factor de protecție, care îți va păstra tenul departe de efectele nocive ale soarelui.
3. Menține-ți tenul curat
Un ten curat, fără impurități reprezintă cheia către o piele cu aspect proaspăt și vitalizat. Demachiază-te zilnic, atât dimineața, cât și seara, iar din când în când este recomandat să apelezi la un tratament profesional care să acționeze în profunzime, rezultând un ten luminos și radiant. Country Spa Health & Beauty Retreat îți vine în ajutor cu cel de-al doilea pachet ce conține sesiune saună umedă/ uscată/ duș emoțional 15 min., tratament de întinerire a pielii cu microdermoabraziune, oxygen hiperbaric și fiolă Babor și masaj de relaxare Lakshmi 60 min. După, aceste tratamente, vei observa că atât tenul, cât și  întregul corp vor avea o strălucire aparte.
4. Apelează la masaj

Masajul, pe lângă efectul de relaxare pe care ți-l oferă, reprezintă o metodă foarte eficientă de a-ți menține atât corpul, cât și tenul într-o formă excelentă. Fie că alegi un masaj anticelulitic pentru corp care să îți scupleteze trupul la timp pentru noul sezon, fie un masaj facial special pentru revitalizare, ambele variante te vor ajuta să ai o condiție fizică și un aspect impecabil la început de primăvară. Alege ultimul pachet de la Country Spa Health & Beauty Retreat ce include sesiune saună umedă/ uscată/ dus emoțional 15 min., masaj de relaxare însoțit de gomaj corporal 90 min. și masaj facial cu mască Lakshmi și te bucura de o experiență unică.
5. Hidratează-te
Hidratează-te atât pe exterior, cât și pe interior. Chiar dacă vremea s-a încălzit nu înseamnă ca pielea nu are nevoie în continuare de hidratare. Nu renunța la loțiunile hidratante sau chiar la tratamentele profesionale special concepute pentru această problemă. Elasticitatea pileii trebuie menținută în permanență indiferent de anotimp. De asemenea, o hidratare corespunzătoare începe din interior. Nu uita să bei cel puțin 6 pahare de apă în fiecare zi și renunță la alimentele care provoacă deshidratare precum alcoolul și cafeaua.
Așadar, dacă ești în căutarea unui ajutor în privința pregătirii pielii pentru primăvară, Country Spa Health & Beauty Retreat îți oferă cele mai eficiente soluții. Pentru mai multe informații accesează www.countryspa-retreat.ro.

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu