joi, 7 februarie 2019

3 ținute romantice și pline de stil pentru luna iubirii


Iubirea e universală, nimeni nu spune că este musai să sărbătorești iubirea atunci când este trecută în calendar. Dacă tu simți să celebrezi acest sentiment minunat o lună întreagă, de ce n-ai face-o?
Optează pentru câteva ținute care să te completeze și să îți redefinească viziunea, lasă-te cuprinsă de energie și adoptă o atitudine romantică și visătoare. Până la urmă, despre asta este februarie – despre iubire!


Clasic Chic
Nimic nu este mai clasic ca alăturarea unei cămăși cu o fustă conică. Pe cât de atrăgătoare este această combinație, pe atât de ușor este să o porți dar, mai ales, să o asortezi. Optează pentru o cămașă în tendințe, care să scoată ținuta din zona stilului clasic, precum un model animal print.
Camașa dreaptă,Coralia, poate fi purtată toată luna, în zeci de combinații reușite. Dacă vrei să porți această ținută la o cină romantică, spre exemplu, asortează cămașa cu fusta conică Adria, și vei obține un look senzațional.
Rochia roșie

Rochia roșie este item-ul care nu trebuie să lipsească din garderobă în luna februarie, nici chiar în luna martie, pregătește-te să o porți cât de des.
Optează pentru o rochie versatilă, pe care să o porți la birou, la întâlnirea cu colegii sau la o întâlnire cu partenerul tău, în funcție de cum o accesorizezi și de machiajul pe care alegi să îl porți.
Rochia dreaptă de la Hermosa din triplu voal, cu mâneci trei sferturi din dantelă spartă, este ideală pentru această perioadă a anului, reușind să acopere cu succes toate punctele cheie ale unei rochii speciale.
O poți purta cu tocuri înalte argintii pentru ieșirile în oraș sau cu dresuri mate negre atunci când vrei să o porți la birou. Are acum un preț special și o găsești la reduceri în magazinele Hermosa.
In style – confortabil
Dacă stilul tău este unul relaxat, nu trebuie să schimbi nimic! Lasă ținutele pe care le adopți să te descrie și optează pentru item-uri în care te simți bine.

Pune accentul pe confortabil, dar adoptă un stil în trend. Bluza Dasha poate fi purtată cu perechea favorită de jeans, colanți sau pantaloni.
Imprimeul grafic și culorile strălucitoare transformă această bluză în articolul favorit din garderobă! Detaliul cu fundă îi oferă un aer romantic iar atenția ta la detalii va atrage toate privirile celor din jur.
Indiferent de ținutele din această lună, atitudinea ta este cea care contează. Dă-ți voie să te simți frumoasă, în timp ce te lași iubită și răsfățată.
Bucură-te de luna iubirii în articolele vestimentare marca Hermosa. Hermosa creează și comercializează de peste 20 ani produse vestimentare realizate în Romania. Cu 3 magazine proprii în Brăila, Focșani și Constanța, Hermosa este prezentă în toată țara și prin magazinele partenere. Poți comanda online de pe www.hermosa.ro cu transport gratuit la comenzi de peste 99 lei.

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu