marți, 17 octombrie 2017

Top 4 jachete de toamna

Chiar daca vremea de afara nu este intocmai pe placul nostru, trebuie sa privim partea pozitiva a lucrurilor! Este sezonul paltoanelor si al jachetelor, al combinatiilor de haine si materiale placute la atingere, asa ca avem destule motive sa ne entuziasmam. Cu toate ca nu suntem pro temperaturi scazute, atunci cand avem ocazia sa ne acoperim cu un palton chic sau cu o jacheta sporty, parca si vremea de afara devine mai placuta.

De inspiratie army sau extrem de feminine, supradimensionate sau lungi, pe langa corp, tendintele sezonului in materie de paltoane vin sa satisfaca fiecare stil vestimentar si orice silueta. Luminita Staicu, Designer hermosa, brandul romanesc cu traditie de peste 20 de ani, este aici sa te inspire!

Imprimeuri folk si broderii florale

Intr-o nota boema, cu „radacini” in moda anilor ’60, in topul tendintelor se recomanda imprimeurile florale si pe cele de tip folk, dar si franjurii, hainele din blana sau din piele de antilopa. In colectiile din acest sezon, dominante sunt tonurile de maro, rosu, verde masliniu si bleumarin, noutatea sunt capele si ponchourile de inspiratie folk, in plan secundar aflandu-se atat jachetele si paltoanele cambrate pe talie, cat si sacourile cu croiala dreapta.


„Pentru zilele in care vremea va fi de partea ta, jacheta Geny nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta! Din tercot imprimat digital exclusiv, dublata cu captuseala din panza de bumbac, avand in toata compozitia 100% bumbac, jacheta are o croiala lejera si maneca trei sferturi evazata, oferind un plus de eleganta oricarei tinute” , precizeaza designer-ul hermosa, Luminita Staicu.

Paltoane pentru fiecare silueta

Tendintele joaca un rol foarte important in alegerea tinutelor potrivite, insa si mai importante sunt trasaturile fizice ale purtatoarei, cum ar fi silueta si inaltimea. Daca persoanele inalte si suple pot purta aproape orice tip de jacheta sau palton, in cazul persoanelor scunde si suple o haina voluminoasa, din blana, lunga, cu guler inalt sau cu revere ample poate fi coplesitoare.

Tematica military nu doreste sa paraseasca locurile de top. Daca nu ai deja in dulap un palton care se aseamana cu o haina militara, atunci este cazul sa iti achizitionezi jacheta 531.


„O idee mai buna ar fi sa alegi o un palton sau o jacheta pana la jumatatea coapsei, fara detalii elaborate sau aplicatii, care sa contureze silueta. Pentru acest tip de conformatie, jacheta 531 iti va pune in evidenta formele perfecte ale corpului tau!” , recomanda Luminita.

In dulcele stil clasic

Inspirat de stilul vestimentar al aristocratilor britanici, dar cu usoare influente retro, cu un design ultra-feminin, jacheta Dany iti marcheaza perfect talia, printr-o croiala cambrata, buzunare laterale functionale si inchidere cu nasturi in fata. Poti arata chic intr-o tinuta formata din jeansi distressed, camasa alba masculina, pantofi stiletto si aceasta jacheta neagra cambrata, dar in aceasi timp se asorteaza perfect si cu o rochie eleganta, daca esti asteptata la o cina romantica.


Inspira-te din tendintele actuale, dar tine cont de stilul tau personal si de formele pe care le ai. Acum este momentul potrivit sa-ti achizitionezi piesa de rezistenta a acestui sezon! hermosa creeaza si comercializeaza de peste 20 ani produse vestimentare realizate in Romania. Cu 3 magazine proprii in Braila, Focsani si Constanta, hermosa este prezenta in toata tara si prin magazinele partenere. Poti comanda online de pe www.hermosa.ro cu transport gratuit la comenzi de peste 99 lei.
Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu