vineri, 6 octombrie 2017

5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Baby Stem – Banca de celule stem nr. 1 din Germania


Cu atat de multe oferte pe piata, iti este greu sa alegi varianta cea mai buna pentru stocarea si depozitarea celulelor stem ale bebelusului tau. Pentru a te ajuta sa iei o decizie cat mai buna, iti prezentam cateva dintre avantajele Baby Stem, partenerul exclusiv al Seracell in Romania, banca de celule stem numarul 1 in Germania.

Daca vrei si tu sa afli ce avantaje ai alegand Baby Stem, te asteptam la Baby Expo, care va avea loc in incinta Salii Polivalente din Bucuresti, in perioada 21-24 septembrie, incepand cu ora 10.00. Baby Stem te asteapta cu zeci de premii si surprize, oferite in colaborare cu Bottega Verde, PJ Baby  si Spectra. Tot ce trebuie sa faci este sa accepti sa fi informata, completand formularul din website.
1.                   Stocarea celulelor stem la cele mai inalte standarde
Datorita facilitatilor si tehnologiei avansate, precum si a procedurilor de lucru folosite, Seracell este una dintre putinele banci de celule stem ce au obtinut acreditarea europeana GMP (Good Manufacturing Practice), cea mai importanta certificare in domeniul prelucrarii si stocarii probelor biologice.
Baby Stem aduce in Romania experienta si calitatea germana a serviciilor de stocare si mai ales de prelucrare a probelor biologice in vederea tratamentelor ulterioare cu celule stem.
2.                   Procedura rapida de comanda si stocare a kit-ului
Baby Stem ofera clientilor sai beneficiul unei proceduri rapide de comanda a kit-ului de recoltare. Contactati un reprezentant al companiei Baby Stem, online sau telefonic, pentru a incheia un contract de recoltare si stocare a celulelor stem din sangele din cordonul ombilical. Odata ce aveti kit-ul de recoltare acasa, il luati cu dumneavoastra la spitalul/clinica unde urmeaza sa aibe loc nasterea. Extragerea sangelui din cordonul ombilical se realizeaza fara risc sau durere pentru mama si copil. Dupa ridicarea kit-ului ce contine proba prelevata, de catre curierul autorizat pentru transportul de probe biologice, acesta este transportat in conditii de siguranta la laboratoarele Seracell din Germania. Stocarea sangelui din cordonul ombilical se face dupa investigatii medicale pentru a fi siguri ca standardele de calitate impuse au fost respectate. Veti primi acasa certificatul personalizat de confirmare ca stocarea a fost realizata cu succes.
3.                   Recoltarea si stocarea cu Baby Stem, cel mai bun raport calitate pret!
„Baby Stem vine in intampinarea parintilor cu expertiza, avantaje de cost si calitate excelenta in analiza si stocarea sangelui din cordonul ombilical. Echipa noastra de consultanti va sta la dispozitie cu informatii atat telefonic, cat si online. Exista posibilitatea de plata integrala sau in maxim 31 de rate lunare consecutive, incepand de la 69 euro/ luna. Informeaza-te asupra fluxului de recoltare si stocare a celulelor stem pret de cateva minute, iar noi iti stam la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie. Sangele din cordonul ombilical este valoros. Permite-i copilului tau sa-l pastreze!”, afirma Elena Antofie, Business Development Manager Baby Stem.
4.                   Stocarea se face in maxim trei recipiente
Sangele din cordonul ombilical este depozitat in maxim trei recipiente in functie de numarul de celule stem. Daca este necesar pentru terapii vitoare sau pentru a efectua mai multe aplicatii medicale, aveti tripla sansa de utilizare grefei stocate. Mai mult decat atat, Baby Stem Seracell stocheaza inca 3 mini esantioane destinate testelor de compatibiliate, testelor ADN sau pentru identificarea malformatilor genetice ale celulelor stem, la cererea medicului  care se ocupa de caz.
5.                   Transportul este organizat in conditii speciale chiar de catre Baby Stem catre laboratoarele Seracell din Germania
Dupa ce a avut loc recoltarea sangelui din cordonul ombilical, personalul spitalului si persoana care insoteste mamica, trebuie sa anunte Baby Stem pentru ridicarea kit-ului. Acesta, anunta curierul autorizat pentru a-l transporta la aeroport. Datorita  zborurilor  zilnice, in  cel mai scurt timp, proba  recoltata  va ajunge  la laboratoarele  Seracell  din  Germania.
„Kiturile  de recoltare sunt special create pentru a asigura o temperatura optima, iar datorita peretilor dublii nu se face transfer de temperatura. In acelasi timp kitul este prevazut cu un dispozitiv pentru monitorizarea  temperaturii pe toata perioada transportului. Baby Stem colaboreaza doar cu agentii de curierat autorizate de catre Agentia Nationala de Transplant”, adauga Elena Antofie.

Pentru a avea garantia stocarii si depozitarii celulelor stem ale bebelusului tau, opteaza pentru Baby Stem, partener exclusiv al Seracell in Romania. Serviciile de prelucrare si depozitare a celulelor stem sunt oferite la cele mai inalte standarde. Seracell detine doua dintre cele mai importante acreditari, GMP (Good Manufacturing Practice) si JACIE, ca semn al serviciilor performante. In plus, anual peste 100 de pacienti primesc celule stem pregatite de expertii Seracell, in vederea realizarii transplantelor de celule stem. Pentru mai multe detalii, viziteaza Babystem.ro
Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu