vineri, 20 octombrie 2017

Mobila tapitata de dormitor – o tendinta clasica ce nu se va demoda niciodata

Dormitorul poate fi adesea considerat camera uitata din casa, pentru ca nu o vede nimeni altcineva - dar ar trebui sa fie exact opusul, pentru ca este singurul spatiu in care putem sa ne reincarcam bateriile.

Daca esti in cautare de inspiratie pentru alegerea unui mobilier perfect pentru dormitorul tau, expertii de la SiPro iti sar in ajutor cu idei si iti explica care este mobila potrivita nevoilor tale.


Tapiterie cu imprimeuri

Un dormitor confortabil si plin de culoare poate fi cel in care reusesti sa iti incarci bateriile. Poti decora peretii cu un tapet fantezie, in culori precum argintiu, albastru sau galben care va merge perfect cu un pat tapitat in nuante relaxante de bleu.

Poti opta pentru un tapet gri-argintiu si un pat tapitat in acelasi ton, aceasta culoare mergand perfect cu nuantele toamnei. Decoreaza restul camerei in nuante de frunze aramii, paturi maro si canapele in aceleasi culori.

„Paturile tapitate sunt alegerea ideala pentru orice dormitor amenajat cu stil care se doreste a fi durabil. Desi ar putea sa para o moda mai veche, intrecuta de minimalism, camerele amenajate in acest stil sunt considerate spatii elegante, cu elemente clasice si luxuriante, ce dureaza in timp si nu se demodeaza niciodata”, explica Vlad Gratianu, director SiPro Bucatarii.


Fotolii confortabile

Oricat de mic ar fi dormitorul pe care il amenajezi, poti pastra un colt pentru un fotoliu confortabil, tapitat in acelasi stil cu patul ales de tine. Acesta va fi intotdeauna un punct de interes al camerei, o va afce sa para mai spatioasa si mai luminoasa, iar potrivirea de culori si materiale cu patul va crea un tot unitar, o camera in care relaxarea va fi pe primul loc.

Unde ti-ar placea mai mult sa citesti o carte sau sa bei un pahar de vin, daca nu intr-un astfel de fotoliu confortabil? Daca patul este tapitat cu catifea, alege exact acelasi material si aceeasi nuanta si pentru fotoliul tau. Nu este nevoie sa investesti in mult mobilier daca nu doresti sa incarci vizual spatiul, dar fotoliul este un element care nu trebuie sa iti lipseasca.

Noptiere luxuriante

Noptiera este o piesa esentiala a mobilierului pentru dormitoare, care aduce un plus de eleganta si de functionalitate in spatiul de la marginea patului. Acest obiect de mobilier serveste mai multor scopuri, cum ar fi asigurarea unei depozitari convenabile la indemana si echilibrarea designului dormitorului tau.

Cu o varietate de stiluri si caracteristici disponibile, vei gasi cu siguranta o noptiera care sa se potriveasca tuturor nevoilor si dorintelor tale.

Un mic truc pentru un dormitor chic este alegerea unei noptiere cu accente pe lux si calitate, pe care o poti folosi atat pentru depozitare, cat si ca masuta de dormitor dar, mai ales, va avea un impact major asupra designului spatiului destinat relaxarii. Noptierele sunt, de cele mai multe ori, elementele care raman si dupa ce schimbi mobila, mai ales daca sunt de calitate si cu un design clasic, potrivit oricarui dormitor.

Bancuta de dormitor

Cu siguranta ai vazut si apreciat astfel de bancute in camerele elegante de hotel. O astfel de bancuta de dormitor, pusa in continuarea patului va schimba aspectul camerei si ,in plus, este extrem de utila. Un detaliu colorat si plin de personalitate, ii ofera dormitorului un aer confortabil si calduros, iar acesta va deveni locul in care iti vei dori sa stai cel mai mult.

De inspiratie clasica dar mereu contemporana, aceasta piesa de mobilier este perfecta pentru conversatii intime si lungi, pentru pastrarea hainelor de a doua zi sau pentru activitatile relaxante precum cititul sau ascultatul muzicii.

„Alege o bancuta de dormitor tapitata cu aceleasi materiale si culori precum patul, pentru un aer elegant si foarte la moda. Acestea vor aduce camerei greutatea vizuala si vor transforma un dormitor banal intr-unul plin de personalitate”, ne sfatuieste Mariana Petru, arhitect SiPro.

Ai grija la materialele folosite!

Scapa de grija petelor pe suprafetele pretioase. Materialele alese de expertii SiPro folosite pentru tapiterii, in special stofa, sunt tratate cu o compozitie unica, bazata pe atomi de carbon si de fluor, care protejeaza impotriva petelor de vin, cafea sau chiar pix!

Toate lichidele cat si praful ori alte substante lipicioase sunt tinute la suprafata, putand fi usor sterse cu o carpa uscata sau un burete umed.

Datorita tratamentului aplicat, materialele isi pastreaza stralucirea si atingerea fina si nu este nevoie sa fie spalate la masina sau la curatatorie mult prea des!

Luna Octombrie vine cu o surpriza speciala si iti aduce 15% discount pentru mobilarea si reorganizarea casei tale. Vezi toate detaliile ofertei pe www.sipro.ro

Despre SiPro

Cu o echipa formata din designeri profesionisti si pasionati, echipa SiPro a facut primii pasi in lumea bucatariilor de lux incepand cu anul 1994. Profesionalismul si calitatea sunt crezul care le-a indrumat pasii pana in ziua de astazi, iar experienta acumulata si pasiunea pentru traditional, lemn masiv si elemente de decor sunt viziunea care face ca fiecare produs SiPro sa fie unic si de neegalat.

In prezent, acestia sunt prezenti in doua showroom-uri in Bucuresti (Unirea si Baneasa), cat si online.
Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu