marți, 24 octombrie 2017

Descopera cele mai cool idei pentru make-up-ul de Halloween


Halloween-ul a devenit una dintre cele mai asteptate sarbatori ale toamnei oferind oricarei persoane libertatea de a purta orice isi doreste. Cum ziua de 31 octombrie se apropie cu pasi repezi, trebuie sa iti alegi din timp un costum adecvat, dar si un make-up pe masura. De aceea, Andreea Has, make-up artist-ul BottegaVerde.ro ti-a pregatit cateva idei de machiaj pentru a arata „ingrozitor” de bine in seara de Halloween.

Machiaj inspirat de la vampiri
„Poate cel mai cerut machiaj pentru acest eveniment este cel inspirat din zona vampirilor. Este foarte trendy si sexy in acelasi timp, putand fi realizat de orice persoana care are intentia sa exprime senzualitate intr-un costum inspaimantator. In plus, este si usor de relizat”, ne spune Andreea.
Pentru inceput, alege un fond de ten rezistent, precum fondul de ten mat de lunga durata care sa fie cu doua nuante mai deschis decat culoarea tenului tau pentru un efect de piele palida. Apoi, contureaza-ti sprancenele foarte bine cu un creion sau un fard de sprancene inchis la culoare, precum kit design pentru sprancene cu vitamina E. Acest kit este tot ce ai nevoie pentru a-ti modela sprancenele si pentru a conferi profunzime privirii.
De asemenea, opteaza pentru farduri de pleoape in nuante inchise precum mov, negru si maro si aplica-le intr-o cantitate mare, atat pe pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara. Fardurile de pleoape din gama My Color sunt pulberi compacte, de cea mai buna calitate, obtinute printr-un proces de coacere in cuptor, care permit introducerea unei cantitati speciale de sidef, garantand realizarea unui machiaj cu umbre si o aderenta optima.

Urmatoarea etapa este sa iti accentuezi privirea cu un tus negru waterproof si cu un strat generos de mascara. Acum ca ai terminat cu zona ochilor, urmeaza buzele. Alege cel mai rosu ruj si aplica-l pe buze, nu inainte de a-ti contura gura cu un creion in aceeasi nuanta. Pentru un efect si mai dramatic, aplica un luciu la fel de rosu, lasandu-l sa curga intr-o cantitate mica in coltul gurii. Opteaza pentru un ruj hidratant cu ulei de argan, rosu indraznet - Argan del Marocco. Este usor de aplicat, cremos si placut, cu aspect matasos. Contine filtre de protectie solara, care protejeaza buzele de factorii agresivi externi, cu ulei de argan, nutritiv si emolient. Completeaza-ti look-ul cu o pereche de lentile albe si esti gata de petrecere.
Catwoman
Daca in noaptea de Halloween mizezi pe o tinuta mai mult senzuala, decat inspaimantatoare, trebuie neparat sa te costumezi in Catwoman si sa optezi pentru un make-up adecvat.
Andreea vine in ajutorul tau cu pasii pe care trebuie sa ii urmezi in realizarea acestui tip de machiaj.
„Machiajul Catwoman este foarte feminin si exprima multa sezualitate si siguranta. Pentru a purta un astfel de make-up este necesara si o atitudine pe masura. Dupa ce ai aplicat fondul de ten si anticearcanul, traseaza niste codite in coltul ochilor cu un tus foarte intens, care sa iti ofere un aer de felina. Apoi, contureaza-ti privirea cu un creion la fel de inchis si cu mascara din abundenta. Pentru un plus de efect, aplica o pereche de gene false. Pe nas, deseneaza cu ajutorul unui tus tip creion, o mustata de pisica”, dezvaluie make-up artistul Bottega Verde.
Pe buze aplica un ruj mov intens care iti va oferi un aer misterios. Imbraca un costum negru din piele negru si esti pregatita de petrecere.
Pentru un make-up de Halloween in tendinte alege cu atentie cosmeticele pe care le folosesti. Laboratoarele BottegaVerde.ro au creat produse speciale pentru ingrijirea tenului, care ajuta la refacerea pielii expusa factorilor nocivi de mediu! Profita de ingredientele naturale pentru a iti proteja pielea, a o face mai putin susceptibila la agresiunile externe si pentru a atenua aspectele inestetice datorate factorilor nocivi la care tenul este expus in fiecare zi.

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu