joi, 8 iunie 2017

Nou – farduri coapte! Vrei Paleta gratuit pentru fardurile tale Baked?

Aceasta vara aduce promisiunea ca zilele vor fi din ce in ce mai calduroase si colorate. Un motiv perfect pentru a trata machiajul zilnic ca atare. Exploreaza galeria de culori a noilor farduri de pleoape Baked create de Melkior si bifeaza-le pe cele care iti fac cu ochiul.

AVANTAJE! Iata de ce merita sa folosesti  fardurile de pleoape coapte:
·         Spre deosebire de fardurile clasice, aceste produse sunt prelucrate la temperaturi inalte, proces prin care se impiedica fragmentarea excesiva.
·         Sunt nuante radiante care asigura aderenta perfecta, confort si rezistenta.
·         Oil free.
·         Prezinta efect luminos.
·         Este un produs indispensabil care poate fi folosit atat pentru un machiaj de zi, cat si pentru un machiaj de seara.
·         Se gasesc atat la cutie mono cu oglinda, cat si sub forma de rezerve care se pot depozita in paleta special creata pentru fardurile coapte.
APLICARE! Cum se aplica? Pentru un machiaj delicat si natural se foloseste fardul uscat, oferind un aspect final luminos si transparent. Pentru un machiaj intens se foloseste fardul umed.
PALETE pentru FETE! Pune-ti in evidenta culoarea ochilor! Acum ai Palete de 6 bucati pentru rezervele de farduri Baked.
Paletele cu mai multe farduri de pleoape le ofera o solutie practica femeilor ce doresc sa aiba o trusa de machiaj ordonata si bine pusa la punct. Chiar daca esti adepta unui singur stil de machiaj sau daca iti place sa experimentezi, vei putea realiza un machiaj natural sau unul sofisticat avand la dispozitie oferta variata de culori intr-o singura paleta.
 




OFERTA SPECIALA – PALETA 6 CADOU!
Acum ai Palete de 6 bucati pentru rezervele de farduri Baked.
Melkior iti ofera posibilitatea de a alege rezervele de farduri Baked preferate si primesti CADOU paleta goala in care le depozitezi.

PALETA MAKE-UP 6X FARDURI BAKED (Ref. 14306) este special creata pentru a depozita 6 rezerve de farduri baked. Paleta din carton are inchidere magnetica si 6 locuri special concepute pentru ca pastilele de farduri sa stea bine fixate. Dupa fiecare utilizare, fardurile se acopera cu folia de protectie special creata. Partea din fata a paletei este transparenta.
Aceasta oferta senzationala este valabila atat in magazinele Melkior din toata tara, cat si la comenzile online.
Creeza-ti propria trusa de farduri si primesti paleta gratuit!
 

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu