sâmbătă, 24 iunie 2017

Lenjerii de pat pentru sezonul calduros

A venit vara si odata cu ea, caldurile excesive care nu ne dau pace, e timpul sa alegem lenjerii de pat potrivite pentru un somn odihnitor. Astfel, lenjeria de pat trebuie sa fie placuta la atingere, sa lase corpul sa respire, sa absoarba umezeala si sa reziste in timp la spalari repetate, astfel incat sa ne bucuram de ea timp indelungat.
Aleg ca material bumbacul, pentru este o fibra textila unica prin proprietati, precum finetea, lungimea, onduleurile naturale ale fibrei, comod si confortabil.
E timpul sa va prezint cateva modele superbe pe care eu o sa le comand!
Lenjerie 3D Life din BUMBAC 100% Ranforce COTTONBOX Brenda are un design senzational, culori vesele, aprinse, care redau toata frumusetea naturii, care astfel  patrunde in casele noastre. Aceasta tehnologie de imprimare foarte moderna, prin folosirea de vopsea sigura, practic acesti fluturasi ne vor purta pe taramul dulce al viselor frumoase si energia pozitiva astfel primita ne asigura acel somn dulce, odihnitor. Daca va mai spun ca are cusaturi foarte fine, atent realizate, alese in functie de culoarea lenjeriei sunt sigura ca deja visati sa dormiti in aceasta lenjerie.
Dragostea e sentimentul care imi da zilnic portia de energie, pentru camera sotului am ales o lenjerie cu un mesaj foarte vizibil: Lenjerie 3D Life din BUMBAC 100% Ranforce COTTONBOX Lovebox

Design-ul modern al lenjeriei asigura garantat senzatia placuta de armonie, in perfecta concordanta cu mobilierul camerei. Materialul de calitate superioara, este exact ceea ce ne dorim, cu siguranta o sa ne asigure senzatia placuta de catifelare si confort. Intentionez sa respect indicatiile specificate pe site-ul producatorului si sa o spal la 40 grade, pentru intacte culorile pentru mult timp. De asemenea este important sa fie calcata la temperatura medie, pentru a nu fi afectata tesatura.
Un alt motiv pentru care aceste lenjerii sunt foarte tentante este pretul avantajos, acum la promotie, avand o reducere considerabila.
Dragilor, care este lenjeria voastra preferata?
Distribuie:

2 comentarii: