vineri, 30 iunie 2017

De 15 ani, Dacia Plant ne daruieste sanatate

Buna dragilor,
E timpul sa uram un calduros "La multi ani!" unei echipe cu suflet tanar, care lucreaza constant pentru a descoperi proprietatile miraculoase ale plantelor, uneori singurele remedii sigure pentru noi: Dacia Plant.
Suntem norocosi, Romania repezinta un loc pitoresc, cu peisaje parca desprinse din povesti, avand de partea noastra natura, care parca ne tine sa ne protejeze de efectele nocive ale industrializarii si poluarii globale prin plante cu efecte miraculoase pentru sanatate. Aici intervine Dacia Plant, acesti oameni speciali care au infiintat o fabrica pe langa Brasov si ne-au furnizat suplimente alimentare 100% naturale, fara conservanti sau coloranti si cu o cantitate mare de substanta activa. Nimic nu a fost lasat la voia intamplarii si plantele sunt obtinute din culturi bio si pentru a obtine produse cat mai eficiente sunt aplicate filtrele HEPA H14, de ultima generatie, care retin microorganismele in proportie de 99,99%. Sunt sigura de eficacitatea acestor produse pentru ca le-am testat si am ramas surprinsa de efectul imediat asupra oraganismului.
Produsul meu preferat este tinctura de Echinaceea, un produs eficace in stimularea imunitatii, sustine organismul in lupta virusurilor, bacteriilor si ciupercilor la nivelul tuturor aparatelor. Am folosit aceasta tinctura in perioada virozelor respiratorii si am trecut cu brio peste virusii care au circulat, atat iarna, cat si primavara.
Am folosit in combinatie cu un alt produs foarte bun marca Dacia Plant: tinctura de propolis. Ambele lupta eficient cu virusurile, bacteriile si ciupericile, facand o bariera de netrecut si astfel organismul devine sanatos.

Atat eu cat si alte milioane de utilizatori ai acestor produse suntem bucurosi ca aceasta firma romaneasca cu produse de calitate superioara, reuseste sa fie in top-ul celor mai mari producatori de suplimente alimentare naturale de foarte multi ani. Acum e timpul sa sarbatorim impreuna, pe 2 Iulie, in Piata Sfatului din Brasov, cu ocazia unui concert aniversar de exceptie al indragitei formatii Phoenix.
Alegem sanatatea, alegem Dacia Plant.

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu