duminică, 4 iunie 2017

Happy Kid, siropel pentru sanatatea si fericirea celor mici

Buna dragilor,

O parte din voi stiti deja ca Ania, fetita mea de 7 anisori, a inceput cursurile de balet si este foarte incantata. Prilej pentru noi mamicile sa ne strangem in sala de asteptare si discutam diverse, ce-i in luna si-n stele, ne plangem de probleme cotidiene si incercam sa ne ajutam cu sfaturi. Asa se face ca d-na Lucica se plangea de efectele nefaste ale asteniei de primavara asupra ei. I-am recomandat Spirulina Star de la Ayurmed, un produs excelent o adevarata infuzie de energie de care orice corp are nevoie. Prima intrebare a fost legata de cost si atunci cand i-am spus ca e doar 15 lei, a urmat o tacere si o privire de neincredere, clar paream destul de neveridica. Intr-un colt al camerei, o doamna care de obicei facea lectiile cu nepoata ei dar care era totusi atenta si la discutia noastra a intervenit si a spus ca tare:
-Da, este un produs foarte bun, pe care-l recomand si eu de multi ani pacientilor mei.
Brusc d-na Lucica a devenit foarte receptiva si a scos  foie ca sa noteze numele produsului.
-Eu folosesc tot de la acesta firma Happy Kid de cand nepoatele mele aveau 4 ani, acum au 8 ani, in cure succesive cu pauze de 2-3 luni.
Atunci a fost randul meu sa fiu suspicioasa si atunci doamna doctor a continuat sa-mi enumere benecifiile.
- Nepotelele mele au pofta de mancare, sunt pline de energie si cu o imunitate puternica.
Stiam acest produs si desi era atat de aproape de mine, totusi nu am avut inspiratia sa-l incerc.
Cei de la Brander cred ca mi-au citit gandurile pentru ca la numai doua zile dupa discutia cu doamna doctor am primit spre testare acest sirop.
Am citit cu real interes prospectul si am aflat ingredintele sale naturale:
•    Elettaria cardamomum (Cardamom) - semintele de Elettaria cardamomum contin substante bioactive care au actiune tonic-digestiva si ajuta la reducerea balonarilor si a disconfortului abdominal.
•    Embelia ribes (Vidanga) - fructele se folosesc pentru efectele tonico-digestive si de reducere a balonarii. Favorizeaza eliminarea parazitilor intestinali prin paralizarea sistemului nervos al viermilor si eliminarea lor datorita efectului usor laxativ al fructelor.
•    Glycyrrhiza glabra (Lemn-dulce) - extractul din radacinile de Glycyrrhiza glabra ajuta la functionarea normala a digestiei si mentine trazitul intestinal normal. Fitonutrientii contribuie si la mentinerea sanatatii sistemului respirator.
•    Bacopa monnieri (Isop de apa) - extractul din partile aeriene contribuie la functia cognitiva normala prin mentinerea capacitatii de concentrare si de memorare.
•    Aegle marmelos (Bael) - extractul din fructe ajuta la functionarea normala a tranzitului intestinal si la mentinerea sanatatii sistemului digestiv.
•    Adhatoda vasica (Vasa) - fructele contin vasicina, substanta bioactiva cunoscuta in medicina traditionala indiana datorita proprietatilor sale de fluidificare a secretiilor bronsice si de eliminare a acestora.
•    Carum carvi (Chimion) - extractul din fructe ajuta la functionarea normala a digestiei si tranzitului intestinal si la reducerea balonarii prin eliminarea gazelor.
•    Citrus medica (Lime) - fructele ajuta la mentinerea sanatatii sistemului digestiv, cailor respiratorii superioare si la eliminarea excesului de apa din organism.
•    Thymus vulgaris (Cimbru-de-cultura) - extractul din partile aeriene ale plantei ajuta la mentinerea fluiditatii secretiilor bronsice, la functionarea normala a digestiei si la neutralizarea radicalilor liberi.
•    Mentha piperita (Menta) - extractul din frunze si partile aeriene ale plantei are actiune de relaxare a musculaturii netede

Modul de utilizare si doza recomandata:
Copii 2-4 ani: cate 1 lingurita pe zi.
Copii 4-8 ani: cate 2-3 lingurite pe zi.
Copii 8-14 ani: cate 1-2 lingurite de 3 ori pe zi.
Se administreaza cu 30 minute inainte de masa, in cure de minim 30 zile.
Eu am inceput administrarea siropului cu o lingurita pe zi, inainte de masa de pranz.

Datorita gustului dulce, placut, fetita mea a fost foarte receptiva la administrarea siropelului. Pentru ca nu au fost reactii adverse, a doua zi am crescut la doua lingurite iar din a treia zi am ajuns la 3 lingurite. Dupa desfacere siropul se pastreaza la rece si se adminstreaza in maxim 60 de zile de la desfacere. Asa cum a zis si doamna doctor, efectele nu le-am observat imediat, insa am incredere in beneficiile lui pe termen lung. Cu siguranta Ania este acum mai tonica, pare sa primeasca un surplus de energie si ma bucur ca virozele nu ne mai dau batai de cap. O sa folosesc mult timp acest produs si sper sa fie acel produs miraculos care sa-i ofere o viata sanatoasa si fericita.

Dragilor, va doresc multa sanatate!
Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu