marți, 21 februarie 2017

Machiaj de seară în culoarea anului, pentru un look fermecător

Hi girls!








Un machiaj de seară reuşit, completează perfect o ţinută vestimentară elegantă şi ambele, desăvârşesc un look seducător. În acesta luna a iubirii, avem nevoie mai mult că niciodată, de mici trucuri care să ne transforme în dive misterioase şi elegante, pe care partenerii noştri să le privească cu admiraţie.

Însă pentru realizarea unui make-up cât mai reuşit, avem nevoie de produsele cosmetice de calitate superioară, şi de o tehnică de machiaj potrivită tendinţelor actuale.

Eu va propun un machiaj, care se poate realiza foarte uşor, este durabil şi fără aplicări excesive de produse care să încarce tenul.
Produse cosmetice de calitate superioară găseşti online, pe site-ul cunoscutei firme Bottega Verde România, obţinute din ingrediente naturale, la preţuri accesibile.
 Iată recomandările mele pentru un machiaj de seară fresh, cu accent pe culoarea verde, ce conferă note senzuale şi în tendinţele actuale ale modei:

1. My color - Fard de pleoape cu vitaminele A şi E şi coenzimă Q10 - maro rece, se aplică pe toată pleoapă mobilă.
Are o textura moale îmbogăţită cu vitamine, care permite o aplicare facilă, se aşează uniform, printr- un machiaj cu tehnică blending. Acest fard se aşează perfect pe pleoape şi redă o nuanţă pământie, uşor strălucitoare care rezistă timp îndelungat.

 2. My color - Fard de pleoape cu acid hialuronic si pulbere de perle de apa dulce - verde.
Pigmentul verde se aplică peste o baza de eyeliner-gel pentru a intesifica şi a da rezistenţă machiajului. Are o textura fină şi cremoasa, care este foarte uşor de aplicat cu o pensula mică. Îmi place foarte mult culoarea intensă şi lucioasă, care este perfectă pentru un look fresh şi glamorous.
E clar o nuanta minunata, culoarea anului, care va fi utilizata intens de mine in acest an.

3. Corector stick cu ulei de migdale dulci şi Vitamina E - bej natural.
Corectorul are rol de iluminare a zonei centrale a feţei,  de a ascunde cearcănele şi ridurile fine. Este foarte practic, se poate folosi rapid doar o singură aplicare, în orice moment al zilei şi astfel se pot face retuşuri fără pierdere de timp. Am descoperit un grad ridicat de acoperire a imperfecţiunilor, acest corector hidratează pielea şi nu redă senzaţia de încărcare a ei.

4. Rimel volum şi efect de gene false, cu extract de alge marine şi apă termală (10 ML). 
Este de un negru intens, o textură consistentă, prin pelicula de ceară microcristalina cu efect de "gene false". periuţă de aplicare are o formă deosebită prin care desparte genele una de altă conferind astfel volum şi alungire. Rimelul se aplică în două straturi pentru un look mai dramatic. Important e faptul ca este rezistent la apă, se menţine perfect seară întreagă şi nu înroşeşte ochii.
5. Luciu de buze strălucitor, cu unt de mango şi vitamina E - nude (6 ML). 
Tubul este foarte practic, micuţ, încape uşor în poşetă.
Luciul are un gust delicios, că bombonelele, pentru mine a fost o reală provocare să îl păstrez intact pe buze. Are o consistentă vâscoasă, se întinde perfect datorită aplicatorului moale. Am rămas impresionată atât hidratarea perfectă cât de aspectul de buze pline, strălucitoare, foarte senzuale.


Girls, sper că acest machiaj de seară simplu, să va oferă inspiraţia de care aveţi nevoie, pentru obţinerea unui look fermecător.
Petrecere frumoasă!
Distribuie:

13 comentarii:

  1. Ce frumos ti-a iesit rezultatul final! As vrea sa incerc si eu acel corector. Si rimelul. Cand am vazut "efect de gene false" mi-a captat imediat atentia!

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate sant de calitate si au dat rezultate extraprdinare,

    RăspundețiȘtergere
  3. Superb machiajul,esti f frumoasa. <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Te-ai descurcat de minune cu aceasta nuanta de verde indraznet, imi place cum a iesit machiajul. Ma tenteaza corectorul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corectorul este foarte bun, vi-l recomand cu toata increderea. Multumesc pentru aprecieri.

      Ștergere
  5. Ti-a iesit un machiaj foarte frumos, esti minunata Ramo!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place mult cum ti-a iesit acest machiaj, dar mie nu imi place aceasta culoare. Nu am nici haine, dar nici farduri care includ aceasta nuanta. E frumoasa dar nu pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca trebuie intai sa incerci, poti avea surprize foarte placute.

      Ștergere
  7. Aratati superb cu machiajul pe care l-ati realizat

    RăspundețiȘtergere