sâmbătă, 11 februarie 2017

Fericirea celor mici, Gradina Zoologica din Viena

Buna dragilor,
Marturisesc ca nu agreez ideea de a tine animalutele in captivitate, dar totodata cred ca numai asa, avem sansa de a admira de aproape in siguranta. Gradina Zoologica din Viena, impresioneaza in primul rand prin spatiile largi in care ele se pot misca in voie,  prin cu hrana din abundenta care se vede cu ochiul liber, prin grija cu care ele sunt in permanenta supravegheate.
Este impartita in 3 sectiuni,cu mediu care imita perfect cel natural, fiecare metru denota multa atentie pentru fiecare animalut in parte, totul fiind foarte prietenos.
Iarna sunt destul de putini turisti care vor sa viziteze vin la Zoo, majoritatea aleg sa viziteze palatele regale, asa ca, noi am fost singuri cu animalutele. Sunt foarte multe indicatoare, dar uneori pare ca un labirint iar distantele mari ne-au obligat sa parcurgem cativa kilometri si am renuntat sa vedem tot ce era in pliant.
Preferatii mei pinguinii, erau atat de dragalasi ca am stat minute in sir admirandu-i.




Sunt doar cateva imagini surprinse la Zoo, daca ajungeti la Viena, va recomand sa le vizitati.
Voi mergeti la Zoo?


Distribuie:

9 comentarii:

  1. O experienta inediata. Nu am mai fost la zoo de cand eram copil, in orasele mai mici nefiind zoo, suntem privati de aceasta placere, dar daca as avea ocazia cu drag as vizita, oricand

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranta ar fi si fericirea celor mari! Mie mi-ar placea sa ajung sa vizitez!

    RăspundețiȘtergere
  3. Superba aceasta gradina zoologica, nu numai ce mici se bucura de ea, ci si cei mari.

    RăspundețiȘtergere
  4. N-am mai fost de mult la gradina zoologica ( aici la Braila) dar cred ca as fi tare incantata si eu de o asemenea gradina zoologica cum e cea prezentata de tine.

    RăspundețiȘtergere
  5. ce frumos! paula, n-ai pierdut nimic! la noi la braila (vorba cantecului), gradina zoo e destul de saracuta. iar animalele... ti se face mila cand intri acolo

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am mers de mult la gradina zoologica, dar e superba aceasta gradina si cred ca prichindeii sunt foarte incantati.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am fost de foarte multe ori in Viena si niciodata la gradina zoologica. Poate acum, o data cu venirea celei mici voi fi mai motivata sa ajung acolo. Am auzit ca este imensa

    RăspundețiȘtergere
  8. Am fost doar la gradina zoo din Bucuresti, dar chiar am in plan sa merg la gradina zoo din Viena. Abia stept sfarsitul lui Aprilie ca atunci plec :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Ne place și noua la ZOO, fotografiile sunt superbe! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere