duminică, 19 februarie 2017

Horoscop 2017



BERBEC
Cele mai mari schimbari schimbari din acest an sunt legate de profesie si de locul de munca. Nativii berbeci care sunt acuma someri vor trece prin numeroase schimbari si vor avea adesea impulsul sa renunte la lupta. Daca esti in cautarea unui alt loc de munca, niciuna din ofertele primite pana in toamna nu va fii pe placul tau.
Se pare ca abia din octombrie situatia profesionala se va stabiliza. Este posibil sa treci prin diverse schimbari in plan profesional, chiar si in cazul in care sunteti de situatia ta, la locul de munca. In viata sentimentala, ar trebui sa iti deschizi inima si sa ai mai multa rabdare, daca vrei sa pui bazele unei familii in cursul acestui an.
TAUR
Astrele vor schimba rutina in care te-ai obisnuit, probabil, sa traiesti. La un moment dat, va trebui sa te adaptezi si la stilul de viata al partenerului, iar daca vrei sa progresezi in plan profesional, trebuie sa accepti provocarile din timpul verii. Spre sfarsitul anului, incepand din octombrie sau noiembrie, iti vei da seama ca toate obstacolele pe care le-ai intalnit nu au facut altceva decat sa-ti aduca schimbari benefice. Oportunitati la serviciu vor aparea din aprilie pana in iunie, dar succesele reale se vor simti abia in toamna. Intalnirile romantice sunt rezervate lunilor iulie, august, septembrie.
GEMENI
Februarie si martie sunt lunile in care rabdarea ta este pusa la incercare. Putine din dorintele tale se vor indeplini, iar cele mai mari dezamagiri sunt legate de locul de munca. Cum nu se intrevede nici o schimbare favorabila, ar fii bine sa urmezi cursul firesc al lucrurilor si sa astepti momente prielnice pentru actiune. Din mai vor veni vesti mai bune din partea sefilor sau a persoanelor cu influenta cu care colaborezu. Chiar daca rasplata financiara va fii modesta, situatia ta financiara va fii mult mai buna din septembrie, iar daca iti doresti un alt loc de munca, din octombrie vei gasi cele mai avantajoase oferte.
RAC
Astrele promit nativilor din zodia Rac, un an iesti din comun. Va fii poate unul din cei mai importanti ani din viata oricui este nascut sub semnul acestei zodii. Profita si tu de sansele pe care le primesti, mai ales daca ai fost dezamagita de tot ceea ce s-a intamplat in anii anteriori. Trebuie sa lasi trecutul in urma si sa intri in lupta pentru oportunitatile lui 2017. In primul rand din punct de vedere financiar, viitorul tau poate fii mai solid. Chiar si in lunile martie si aprilie apar sanse sa castigi mai bine. Iar vara spre deosebire de alti ani, va fii probabil, perioada in care itit vei permite vacante extravagante sau investitii noi.
 LEU
Este un an benefic si orice actiune importanta a nativilor acestor zodii va avea repercursiuni largi asupra celor din jur. Indiferent ce faci, deciziile tale, rastoarna situatii cunoscute, te obliga la schimbari indraznete dar si te ajuta sa te afirmi. Marile evenimente din cursul anului viitor se vor desfasura intr-un ritm mult mai alert. Relatiile sentimentale vor fii deseori lasate in urma ambitiilor profesionale. Nu este exclus ca o relatie de camaraderie sa se transforme intr-o iubire pasionala, care mocneste de cativa ani. Vei castiga mult pe plan sentimental si vei avea sanse noi in viata sociala.
FECIOARA
Acest an se intrevede profitabil din toate punctele de vedere pentru zodia ta, singurul lucru de care trebuie sa tii cont este mandria ta nejustificata. In unele situatii te poate ajuta sa ai mai multa incredere in tine si sa fii optimista, dar in cele mai multe cazuri, iti va provoca pierderi. Cariera va fi, poate mai putin spectaculoasa in 2017, decat anul trecut. Sansele de afirmare sunt mai rare, dar nu vor lipsi cu desavarsire. Martie, aprilie si noiembrie sunt cele mai bune luni sa faci o schimbare, sa laegi un alt domeniu de lucru sau sa inveti ceva nou. dar orice schimbare presupune multa munca. In privinta banilor, o situatie mai buna se intrevede abia spre sfarsitul anului.
BALANTA
In 2017, pune accentul pe cariera! Vei fi interesat in primul rand, sa iti gasesti un loc de munca mai bun, sa scapi de somaj sau de presiunile financiare. Nu va fi un an usor dar vei avea parte de calatorii si de prietenii noi,  primavara si vara vor fi perioade lungi in care este posibil sa nu vina nici o veste buna sau sa nu ai de lucru. Sezonul cald poate fi dezamagitor, dar nu vei fii lipsit de noroc pentru ca vei avea multe sanse sa calatoresti. Deseori te vei afla la rascruce de drumuri dar vei face alegerile potrivite. Cu prudenta, poti porni pe un drum profesional mai bun. Toamna si, mai ales iarna vor fi cele bune perioade ale anului. Din noiembrie, bugetul se va rotunji simtitor.
SCORPION
De-a lungul noului an, ve avea adesea sansa sa calatoresti, mai ales in interes de serviciu sau pentru a fi alaturi de o persoana draga, placata departe de acasa. Daca esti sungur, vei avea astfel sanse sa gaseti un partener de drum lung, chiar daca relatiiile pasionale nu sunt prioritatea ta in acest an. Luna august inseamna casa noua, fie ca te muti intr-o locuinta, fie ca renovezi spatiul in care locuiesti deja. Nu va fi totul perfect, vor mai fi si probleme, iar necazurile in familie vor persista in timpul verii, cand si castigurile vor fii sporadice si poate si datoriile vor creste. Septembrie vine cu multe bucurii legate de copii sau de vacante binemeritate.
SAGETATOR
Fa-ti o lista clara de prioritati si obiective pentru noul an. Fara un obiectiv determinat la care sa visezi in zilele mai grele, entuziasmul tau va scadea simtitor. Din februarie pana in aprilie vei fi ocupat numai cu munca, dar din luna mai poti visa la iubire si la seri romantice. De altfel, daca iti doresti un copil, anul acesta ai mari sanse sa devii parinte pentru prima data. Din iunie pana in august, ai cele mai bune sanse sa calatoresti si sa iti faci noi prieteni. In ceea ce priveste castigurile, vor fi modeste tot timpul anului, dar vor fi si cateva luni cu venituri mai mari, care vor veni la timp pentru planurile tale.
CAPRICORN
Nativii din zodia Capricornului sunt foarte prudenti. Crezul lor in viata este:"Pasii mici duc spre succese mari". dar in anul viitor ii va surprinde cu o avalansa de evenimente care vor rasturna modul lor tihnit de viata. Pregateste-te sa inveti o noua lectie de adaptare! Inceputul anului este prielnic si poate aduce schimbari frumoase. La serviciu, te vei confrunta cu o competitie mai dura, dar vei gasi si noi oportunitati de promovare. Daca esti in cautarea unui loc de munca, esti bine sa te inscrii la orice concurs sau selectie de CV-uri potrite pentru domeniul tau de competenta. In relatia de cuplu, o mica vacanta din cand in cand, va va ajuta sa fiti mai apropiati si sa redescoperiti pasiunea.
VARSATOR
Finantele sunt punctul slab al zodiei tale in cursul anului viitor. Te astepta cheltuieli mari si neprevazute, situatii in care trebuie sa-ti ajuti familia cu sume mari de bani. Poate vei ramane fara economii pana la sfarsitul verii si vei incerca sa te descurci cu un stil de viata mai modest. Din punct de vedere al profesiei, va fi un an dinamic. Astrele provoaca schimbari de care poti profita din plin in cariera. Pe de alta parte este anul in care, poti castiga noi prieteni si vei avea o familie mai numeroasa. Exista si sansa sa te muti in casa noua, spre sfarsitul sezonului cald.
PESTI
Problemele financiare sunt singurele probleme serioase de care te poti lovi in acest an. Ca sa le faci fata mai usor, ar trebui sa te abtii sa cheltuiesti prea mult pe parcursul primaverii. Iti va fii mai bine in vara, daca te vei abtine sa iti satisfaci anumite capricii si dorinte care pot fii amanate. Trebuie sa fii mai atent la sanatate si sa te odihnesti suficient dupa fiecare perioada grea de serviciu. vestile bune se aduna la sfarsitul toamnei, vei trece intr-o etapa norocoasa, vei avea parte de promovare si vei reusi sa dovedesti cat esti de serios.


Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu