joi, 9 februarie 2017

5 motive pentru care am ales o folie de protectie pentru smartphone



Ador telefoanele mobile, întotdeauna le-am găsit foarte utile. Dacă la început căutam modelele în trend, cu un design spectaculos, situația s-a schimbat radical după ce a apărut în viața mea fetița, am început să caut un smartphone ușor de utilizat dar cu foarte multiple funcții, care să înlocuiască laptop-ul. Nimic nou, probabil cum deja cunoașteți, o mămică are întotdeauna una din mâini pe copil și cu cealaltă rezolva treburile gospodărești, care nu se sfârșesc niciodată. Un pic de neatenție și din păcate, telefonul se poate transforma în obiect de joacă pentru fetiță.
                                           sursa foto: Smart Protection (pagina de facebook)

Principalele 5 motive pentru care eu am ales o folie de protecție sunt următoarele:

1. Loviturile accidentale

Dimineața, de cele mai multe ori, alarma telefonului, reușește să mă trezească, sar din pat, cu gândul de aerul curat al dimineții și în graba mea, telefonul cade pe jos, lovindu-se de diverse obiecte de pe covor.


                                        
                                               sursa foto: Smart Protection (pagina de facebook)

2. Aburul din baie și contactul cu diversele produse de curățare

Următorul hop, îl reprezintă aburul din baie, pentru că, musai trebuie să verific instant mesajele primite dimineața. Nici șamponul, balsamul de dus sau orice alt produs de înfrumusețare nu este mai prietenos cu telefonul meu, pentru că în dorința de a nu pierde un apel important, mă grăbesc să răspund înainte de a mă șterge pe prosop.

3. Ingredientele din bucătărie stau practic ca un dușman la pândă, gata să atace în fiecare moment. Niciodată nu fac doar un singur lucru, de obicei in timp ce pun ibricul cu cafea pe foc, pregătesc micul dejun pentru fetița și sandwich-ul pentru școală. Mainile mele se mișcă automat, aproape ca un robot și, de multe ori, ajung pe telefon, pline de faină, zahăr sau alte ingrediente folosite.

4. Fardurile și fondul de ten, ajung de cele mai multe ori pe display-ul telefonului și fac practic imposibilă utilizarea lui in condiții normale. Se știe că fondul de ten este lipicios și matifiază nu numai tenul cât și dispay-ul, acesta din urmă capată un aspect jalnic, curățarea este dificilă și în timp inevitabil duce la deteriorări majore.

5. Zgâraieturile din geantă produse de chei sau alte obiecte dure, reprezintă principalul motiv pentru care au am ales o folie de protecție, pentru a proteja smartpfone-ul meu. Geanta mea e foarte încăpătoare și  plină de diverse obiecte, unele ascuțite, chei, forfecuțe și pensete. Inevitabil, toate acestea, ajung pe rând în contact cu ecranul telefonului și practic se dă o luptă continuă pentru spațiu.

Ușor de evitat, toate aceste neplăceri, prin folosirea unei folii de protecție a smartphone-ului, dar nu una ieftină, chinezască, ci una de calitate superioară de la Smart Protection.




sursa foto: Smart Protection

Principalele avantaje ale achiționării foliilor de protecție pentru smartphone-uri („protecții de sticlă” sau „sticlă securizată”) de la Smart Protection:
             folie cu “grad militar”, practic o peliculă invizibilă creată cu nano-tehnologie care după instalare devine invizibilă, dar protejează perfect telefonul;
             produse de înaltă calitate ce ofera utilizatorului o senzație unică de siguranța și încredere, atunci când folosești telefonul, având cel mai mare grad de rezistență antișoc existent în prezent, respectiv rezistență de până la 9H;
             produse cu proprietatea de autovindecare sau regenerare datorită materialului din care sunt fabricate. Zgârieturile cauzate de utilizarea zilnică, în condiții normale, a device-ului, cum ar fi purtatul în geantă sau buzunar, respectiv contactul cu alte obiecte ascuțite purtate în mod normal de către persoane, dispar după aproximativ 12 ore;
             transparența 100%, claritate FULL HD, culorile display-ului rămân originale;
             ușor de instalat, în pachet aflându-se un kit complet instalare și instrucțiuni, iar informații suplimentare se găsesc în tutoriale pe Youtube;
             livrarea se face în 24h (98% din cazuri) și gratuită la comenzi de peste 85 lei;
             plata se poate face atât online cât și prin ordin de plată sau ramburs.
Atenție! Începând de mâine și până pe 14 februarie, aveți șansa de a achiziționa folii protectoare, la preț redus de pe https://www.smartprotection.ro, datorită campaniei lor de Valentine’s Day.


Voi folosiți folii de protecție pentru smartphone-urile voastre?
Distribuie:

14 comentarii:

  1. Si mie imi trebuie o folie de protectie, ca deja am vazut cateva zgarieturi si nu as vrea sa-i mai fac si altele. Macar telefonul acesta sa-l protejez ca cine stie cat imi voi cumpara altul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, folie si husa, nu se poate fara. Si asa sunt nevoita sa schimb folia la cateva luni ca sunt tare neindematica, fac ce fac si mereu il zgarii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aceste folii sunt excelente, eu am tinut una pe telefon 1 an, dupa ce am dat-o jos telefonul era ca nou :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt foarte linistita de cand am pus folia, telefonul arata impecabil.

      Ștergere
  4. O folie este necesara daca tii la telefonul tau...il feresti de zgarieturi, de crapaturi...recomand folosirea unei folii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana o folie de calitate superioara este perfecta pentru siguranta telefonului.

      Ștergere
  5. Sa stii ca eu ii tot spuneam copilului ca astea sunt mofturi, ca atatia ani de zile oamenii au stat fara folii pe telefoane si nu au murit. Pana in ziua in care sotul meu a reusit sa isi scape telefonul si sa ii faca ecranul praf doar pentru ca nu a avut folie de protectie. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate si eu credeam acelasi lucru si am stricat foarte repede un telefon, acum e primul lucru pe care-l cumpar pentru telefon.

      Ștergere
  6. Inteleapta alegere. Indiferent cat ai fi de atent, cand e sa vina beleaua, vine si poate face ravagii

    RăspundețiȘtergere
  7. sa stii ca sunt foarte bune si foarte utile foliile. Dupa ce mi-am stricat 2 telefoane m-am lecuit! Un telefon a cazut si a suferit grav si al doilea era asa zgariat ca nu se mai vedea nimic pe ecran

    RăspundețiȘtergere