sâmbătă, 18 februarie 2017

3 siropuri pentru o imunitate puternica

A venit iarna, sarbatori multe si frumoase, dar si neplacerile legate de virozele, care parca de inmultesc de la an la an. Ca orice mamica, imi doresc ca fetita, sa aiba o imunitate de fier si sa nu se imbolnaveasca, dar din pacate, sezonul toamna-iarna a fost a fost unul foarte greu, cu numeroase viroze si traheobronsite cu efectele lor negative, tuse, dureri in gat, nas infundat. Din pacate, in ultima instanta, am apelat la un antibiotic recomandat de medicul de familie, dar spre mare mea surprindere efectepozitiv  s-a vazut destul de tarziu.
E drept ca, acesti virusi sunt mult modificati, mai puternici, iar mediul toxic al marilor orase, determina imunitatea scazuta a copiilor.
 

Am citit pe internet review-urile pozitive ale siropurilor Faunus Plant, 100% naturale, am  decis ca e cazul sa comand aceste produse care sa ma ajute sa tratez raceala asta rebela care ne-a tot chinuit.


Am administrat fetitei mele, intai vitamine naturale, Siropul Vitaminizantus, un amestec de plante care contribuie la cresterea capacitatii de aparare a organismului dar si la refacerea lui in perioada de convalescenta.
 Ingrediente: zahar; extracte de: Catina (Hippophae rhamnoides) fructe (35%), Maces (Rosa canina) fructe (35%), Echinacea (Echinacea purpurea) parti aeriene (15%), Urzica (Urtica dioica) frunze (15%); uleiuri esentiale (0,01%) de: Lamae (Citrus limonum), Eucalipt (Eucalyptus globulus), Scortisoara (Cinnamomum zeylanicum).

Mod de administrare:
  • Adulti si tineri peste 15 ani: cate o lingură de sirop de 3-4 ori pe zi, inainte de mese. 
  • Copii 7-14 ani: cate o lingurita de sirop de 4-6 ori pe zi, inainte de mese.
  • Copii 2-6 ani: cate o linguriță de sirop de 2-3 ori pe zi, inainte de mese.
De retinut:
  1.  se recomandă administrarea produsului în cure de 6-8 saptamani sau inaintea si in timpul perioadelor cu risc crescut de imbolnavire.
  2.  siropul poate fi administrat simplu sau diluat în 50-100ml apă sau ceai.
Fetita mea a preferat administrarea diluata in ceai, pentru ca deocamdata nu este obisnuita nu gusturile aromatice.
Pretul siropului este 8,10  lei pentru 200 ml;  fata de alte imunostimulatoare are un pret chiar accesibil, oricum compozitia e cea care m-a convins, nu pretul.
Consecutiv cu acesta cura de vitamine, am administrat si Siropul Respiratorus, oentru a scapa de o tusea care insotea raceala. Nu a fost evidente semnele de la primele administrari, poate pentru ca, virusul a fost foarte puternic, dar ce am observat imediat, a fost faptul ca a ajutat la expectoratia mucusului si astfel fetita a reusit sa respire mai usor.
Dupa aproape 3 trei saptamani de administrare, tusea a disparut complet.
Ingrediente: zahar invertit; extracte de: Cimbrisor (Thymus serpyllum) (20%), Ciubotica-cucului (Primula officinalis) (20%), Patlagina (Plantago major) (20%), Pin (Pinus sylvestris) muguri (20%), Scai-vanat (Eryngium planum) parti aeriene (20%); uleiuri esentiale (0,01%) de: Pin (Pinus sylvestris), Menta (Mentha piperita), Salvie (Salvia officinalis).
Mod de administrare:
  • Adulţi şi tineri peste 15 ani: cate o lingură de sirop de 3-4 ori pe zi, inainte de mese. 
  • Copii 7-14 ani: cate o linguriță de sirop de 4-6 ori pe zi, inainte de mese. 
  • Copii 2-6 ani: cate o lingurita de sirop de 2-3 ori pe zi, inainte de mese.
De retinut:
  1. Siropul poate fi administrat simplu sau diluat în 50-100ml apa sau ceai, au un gust dulce placut cu  aroma de pin.
  2. Durata unei cure obisnuite este de 1-2 luni sau la nevoie. Pentru rezultate superioare, se recomanda folosirea în asociere cu ceaiul RESPIRATORUS (un ceai excelent pe care vi-l recomand).
Pretul siropului este 8,10  lei pentru 200 ml; un pret mult mai mic decat al altor produse similare, dar clar, de o calitate superiora.
Cel de-al trilea sirop de care am avut nevoie atat eu cat si fetita, a fost Siropul de Catina, un excelent complex de vitamane care contribuie la imbunatatirea starii generale si rezistentei organismului.
Eu cunosc inca din facultate beneficiile acestui fruct minune, profesoara noastra de biochimie ne amintea a  fiecare curs de importanta administrarii zilnice a siropului de catina.
Siropul Catina 200 de ml, de la Faunus Plant, are un gust placut dulceg si in combinatie cu un pic de apa, poate fii chiar delicios.
Important: vitaminizant, tonic general, nu conţine coloranti sau arome artificiale.
Noi deja am terminat sticla de sirop de catina si facem o noua comanda.
Dragilor, spuneti-mi daca v-ar placea sa il aveti in farmacia casei?

Distribuie:

8 comentarii:

  1. Am auzit despre aceste produse, dar nu le-am incercat. Le-am notat! Mulțumim 😉

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate m-a prins deja raceala dar e bine de stiut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu siguranta mi-ar prinde si mie bine la cat de afectata imi este imunitatea si multe alte probleme de tot felul. Voi cerceta pe site sa vad ca mi-ar fi cel mai bun remediu.

    RăspundețiȘtergere
  4. I-am luat si eu la sasha siropul cu macese pe care inca il testam. Ei ii place sa il bea asa, nediluat, si daca i-as da oricat nu l-ar refuza

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am cumparat pana acum siropuri pentru imunitate de la Faunus Plant dar sunt destul de acceptabile la pret.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am sa tin cont de mentiunile facute. Poate ca in toamna am sa ii dau si eu fetitei. Deocamdata a fost racita si nu prea vrea sa mai ia nici un fel de siropel. Ma incanta faptul ca sunt naturale

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu prea am probleme de imunitate, insa voi tine cont sa ii dau piticului meu.

    RăspundețiȘtergere