miercuri, 31 ianuarie 2018

Înscrie-ți trupa la MMB Live Showcase 2018

Mastering the Music Business, prima conferință dedicată industriei muzicale din România, a ajuns la cea de-a treia ediție și se va desfășura în perioada 20 – 21 martie 2018, la București. Acest eveniment le aduce participanților numeroase oportunități de relaționare cu persoane-cheie care activează în industria muzicală și în industriile adiacente.

Prin intermediul unei serii de workshop-uri și dezbateri la care vor participa peste 50 de speakeri din România și din lume, Mastering the Music Business aduce informații relevante atât pentru artiștii care participă la conferință, cât și pentru echipele lor. Printre subiectele ediției de anul acesta se numără modalitățile prin care muzica poate aduce profit, strategiile de marketing online, plasarea melodiilor în mediile specifice. Nu vor fi ocolite nici poveștile de succes legate de muzica indie, festivaluri, conținutul muzical de la radio, jurnalismul muzical, exemplele de bune practici și multe altele.
Ediția din acest an, își îndreptă atenția asupra pieței internaționale de muzică dintr-o nouă perspectivă, iar show-urile live, MMB Live Showcase, nu puteau lipsi. Sesiunea de spectacole live este o oportunitate pentru artiștii debutanți care își pot contura prezența pe scena muzicală românească și pot performa în fața unui public format din profesioniști ai domeniului de pe plan local si european, ceea ce le poate aduce viitoare colaborări.
Există un total de 10 sloturi libere. Trupele selectate se vor bucura de oportunitatea de a-și prezenta showcase-urile în unul dintre cele mai cunoscute spații dedicate muzicii live din București, dar vor primi și bilete de acces la conferință, valabile toate cele 3 zile, la toate dezbaterile, prezentările și workshop-urile planificate pentru această ediție. Pe lângă acest aspect, cazarea pe durata evenimentului, mai exact pentru două nopți, poate fi asigurată contra cost, la cerere.
Pentru cei interesați, înscrierile se fac până la data de 18 februarie 2018, completând rubricile de mai jos și trimițând formularul la adresa ask@masteringthemusicbusiness.ro. MMB Live Showcase se adresează doar artiștilor și trupelor care interpretează muzică originală. Nu sunt acceptați artiști sau trupe de cover-uri.
Lista celor selectați va fi anunțată până la data de 22 februarie.

Distribuie:

12 comentarii:

  1. Un eveniment interesant, presupun, pentru iubitorii de gen. Nu stiu mai mult ce sa zic, nu ma pricep.

    RăspundețiȘtergere
  2. O buna oportunitate pentru trupe de a se promova.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie mi ar fi placut sa fac parte dintr o trupa, pacat ca n am voce 😂

    RăspundețiȘtergere
  4. trebuie sa fie un eveniment foarte interesant, succes celor interesati, mi-ar fi placut mie :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos evenimentul si ma bucur ca dau o sansa trupelor sa fie cunoscute.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dacă aveam voce ajungeam departe, așa ascult doar muzică și admir din umbră pe cei care ne cântă.

    RăspundețiȘtergere
  7. O trupa buna face totul pentru o petrecere reusita!

    RăspundețiȘtergere
  8. Habar nu aveam de acest eveniment. Este interesant si ar tgrebui sa vad si eu cine a castigat

    RăspundețiȘtergere
  9. Visam de mica sa am o trupa .... acum e prea tarziu :))

    RăspundețiȘtergere