vineri, 5 ianuarie 2018

Atenție! Nu uitați să protejați pielea copiilor, în sezonul rece cu creme mai grase

În sezonul rece, pielea este agresată de frigul de afară și de căldura uscată din casă, atat adulții cât si cei mici au nevoie de o îngrijire specială.
Foarte important este să nu uitați de hidratarea intensă a pielii înainte de ieșirea la plimbare. Nu uitați  să utilizați produse intens hidratante care să protejeze pielea copilului de pe suprafețele expuse, mânuțe și obrăjori, cu creme mai grase.
Foarte important este ca seara, la băiță, trebuie neaparat folosită o loțiune hidratantă și ulei de masaj. Pentru acest ritual de hidratare va recomand utilizarea produselor pentru ingrijrea bebelușului cat mai naturale care să fie cât mai prietenoase cu pielea sensibilă a copiilor.
Eu folosesc pentru fetița mea atât loțiunea pentru corp cât si uleiul de mesaj, de fapt chiar e reala plăcere utilizarea lor și ne bucurăm împreună de acest ritual.
Pentru zonele mai sensibile (obrajori, nas, gât) aplic o crema intens hidratantă și masez ușor până la absorbția integrală.
Să nu uităm aplicarea unui balsam protector pe buze, mai ales când frigul este aspru sau vântul bate cu putere. Acest balsam are rolul de a impiedica evaporarea apei, practic creează o barieră de protecție.
Vacanță frumoasă dragilor!
Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu