joi, 25 ianuarie 2018

Scapa de acnee printr-un tratament eficient si usor!

Acneea este o boala inflamatorie cronica a pielii si, chiar daca de multe ori poate fi doar o afectiune temporara, insa exista si cazuri cand devine o problema greu de suportat si nu numai in adolescenta.
De obicei, procesele inflamatorii sunt activate, ca urmare a cresterii active a bacteriilor si a microbilor care se hranesc cu sebum, precum si sub influenta florei patogene.

Orice eruptie cutanata poate deveni inflamate. Acneea inflamatorie apare sub forma de umflaturi rosiatice pe piele. In functie de sursa de inflamatie, acest tip de acnee poate fi destul de dureroasa.
Acnee inflamatorie
Un procent mare de pacienti sufera de acnee inflamatorie, o problema faciala care creeaza complexe, insa in Clinica Fazzada oricine poate primi un tratament pentru acnee.
Desi perioada adolescentei are frumusetile ei, exista si o parte mai putin placuta numita acnee. De multe ori poate fi doar o afectiune temporara, insa exista si cazuri cand devine o problema greu de suportat si nu numai in adolecesnta.
Tenul cu acnee, tenul cuperozic, cel cu melasma sau cu dermatita seboreica, necesita o atentie sporita pe langa tratamentul prescris de medicul dermatolog.
Acele pete rosii pe fata sunt eliminate de laserul de 595 nm - laserul „pulsed dye laser”, care este absorbit de piele prin pigmentul rosu, adica oxihemoglobina si methemoglobina, reusind astfel sa combata cuperoza, rozaceea, venectaziile rosii, superficiale, subtiri, hemangioamele plane rosii.
Cuperoza inseamna inrosirea tranzitorie a nasului, obrajilor, fruntii si barbiei. Aceasta se observa mai usor la persoanele cu tenul deschis la culoare, desi cuperoza afecteaza orice tip si culoare de ten. Cuperoza inseamna dilatari permenente ale capilarelor sangvine superficiale. In aceasta situatie circulatia sangelui nu este bine echilibrata. Cuperoza se caracterizeaza printr-o inrosire intermitenta a pielii, datorata unor pusee congestive, care duc la aparitia unor pete rosii pe fata, dure sau granuloase si la vinisoare vizibile.

Laserul Sciton poate trata de la vasele sparte de pe nas, fata, picioare, cuperoza, rozacee si pana la cicatrici proaspete sau chiar mai vechi, leziuni rosii de vergeturi, acnee activa sau pete pigmentare de varsta, soare, pistrui.
Laserul Sciton poate trata acneea inflamatorie in Clinica Fazzada
Niciun alt produs de ingrijire, terapie cu hormoni bioidentici, suplimente sau vitamine nu pot imbunatati aspectul pielii imbatranite asa cum o face BBL Forever Young. Tratamentul se realizeaza cu ajutorul laserului Sciton si foloseste acest tip special de lumina, BBL, care se obtine prin tehnologia unor lampi gemene. Sciton permite reglarea parametrilor, astfel incat se poate controla exact cate grade exista la contactul cu epiderma in timpul interventiei si se poate seta temperatura, dupa plac si confort.
Tratamentul nu doare, nu ustura si nu presupune niciun disconfort. In functie de probleme, el se poate realiza pe orice regiune a corpului, incepand de la fata si pana la brate, genunchi, abdomen si spate. Forever Young este singura procedura antiaging ce tratateaza si previne in acelasi timp pete de batranete (keratoza senila), pete de soare (keratoza solara), pistrui (efelide), precum si rozacee, venectazii sau hemangioame, care dispar dupa una, doua sedinte.
„In acest moment, BBL (Broad Band Light)  este cea mai puternica si eficienta unealta pe care o avem disponibila pentru incetini imbatranirea si intoarce in timp pielea lezata de soare. Cum reduce si incetineste semnele de batranete? Reduce pigmentul, reduce petele de batranete, creste fermitatea pielii si reduce laxitatea, diminueaza aspectul de linii fine”, explica Andreea Iftimie, medic estetician si manager medical Fazzada, singura clinica laser de reintinerire din tara.
Toate tratamentele sunt disponibile in cadrul clinicii FAZZADA, clinica laser de reintinerire, singurul centru de estetica medicala ce reuneste toate laserele de top la nivel modial aflate in portofliul See.Try.Buy. Company. Clinica inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, diferentisndu-se prin tratamentele Pret-a-traiter pentru pacienti, pozitionarea ca si centru de excelenta in proceduri laser unde se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar si Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce inseamna ca medicii au posibilitatea de a veni cu pacientii lor si a-i trata in cadrul clinicii FAZZADA. Pentru mai multe informatii accesati http://fazzada.ro/.


Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu