vineri, 5 ianuarie 2018

Recapătă-ți albul natural al dinților cu Elgydium Whitening

Recapătă-ți albul natural al dinților cu Elgydium Whitening 

Cu timpul, dinții își pot pierde din strălucire. Printre cauzele cele mai frecvente se numără consumul de ceai, cafea, tutun, anumite alimente sau alte produse intens colorate. Nu trebuie să renunți la micile tale plăceri pentru a avea mereu un zâmbet frumos.

Elgydium Whitening te va ajuta să regăsești în scurt timp albul natural al dinților. Folosirea în mod constant a acestei paste de dinți contribuie la eliminarea petelor dentare super,datorită formulei sale cu bicarbonat de sodiu micropulverizat, ce nu afectează smalțul dinților. Pasta de dinți Elgydium Whitening este disponibilă și în varianta cu aromă de lămâie.

Pentru   un   plus   de   eficacitate,   specialiștii   Laboratoarelor   Elgydium   îți   recomandă,   de  asemenea,   să folosești periuța pentru albire Elgydium Whitening, ce ajută la îndepărtarea petelor dentare. Aceasta are perii în zig-zag și rotunjiți printr-o tehnologie specială, pentru un periaj dentar neabraziv. Dacă vrei ca dinții  tăi să-și păstreze albul natural nu  trebuie decât să folosești pasta de dinți și periuța ElgydiumWhitening după fiecare masă!

Pastele  de  dinți  Elgydium Whitening sunt recomandate și pentru  prelungirea  efectului  tratamentului profesional de albire. Toate produsele Elgydium sunt create în Laboratoarele Pierre Fabre. Având peste 45 de ani de experiență ce combină rigoarea farmaceutică cu inovația pentru a obține cele mai avansate produse de îngrijire orală, scopul Pierre Fabre Oral Care este de a oferi atât profesioniștilor cât și pacienților lor produse ce asigură o  îngrijire orală completă. Pentru mai multe informații va invitam pe:  http://www.pierrefabre-oralcare.ro/  și pagina de Facebook https://www.facebook.com/ElgydiumRomania/
Produsele Elgydium pot fi achiziționate doar din farmacii.

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu