marți, 27 martie 2018

Pentru un zâmbet sănătos: EludrilCLASSIC

În orice moment al zilei și indiferent de vremea de afară, un zâmbet frumos și sănătos este cel mai de preț accesoriu. Timid, spontan, ștrengăreț sau îndrăzneț, oricum ar fi el, zâmbetul cucerește inimi, te ajută să-ți faci noi prieteni, ridică moralul și este extrem de benefic pentru sănătate.

Cheia pentru un zâmbet sănătos pe care să-l afișezi cu încredere în orice situație este igiena orală corectă. Aceasta nu presupune doar periajul dentar, presupune și îngrijirea altor zone cum ar fi limba, gingiile și spațiile interdentare, care de multe ori pot fi curățate incorect. 
Pentru a evita afecțiuni serioase, precum gingivita și parodontoza, îngrijirea cavității bucale trebuie să cuprindă și folosirea unei ațe dentare și a unei ape de gură adecvate.
Un astfel de produs este EludrilCLASSIC, o apă de gură ce oferă numeroase beneficii pentru menținerea sănătății orale:

  • Previne și reduce formarea plăcii bacteriene, datorită celor două ingrediente active: clorhexidină și clorbutanol
  • Calmează gingiile sensibile
  • Ajută la prevenirea agravării problemelor gingivale 
  • Poate fi utilizată ca adjunvant în tratamentele post-implant. 

Apa de gură EludrilCLASSIC se utilizează în diluție si poate fi folosită până la două săptămâni, fiind  indicată pentru adulți și copii cu vârsta peste șase ani. Folosit conform instrucțiunilor de utilizare, acest produs nu cauzează colorație dentară.

Eludril Classic este un produs al Laboratoarelor Pierre Fabre.
Cu inovația și expertiza lor, Laboratoarele Pierre Fabre Oral Care oferă o linie completă de produse destinate tuturor necesităților de în ceea ce privește îngrijirea orală.
Află mai multe informații de aici: http://www.pierrefabre-oralcare.ro/  și de aici: https://www.facebook.com/ElgydiumRomania/
Apa de gură Eludril este disponibila exclusiv in farmacii.
Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu