miercuri, 28 martie 2018

10 motive pentru a merge intr-un retreat

Simti ca oboseala, stresul si problemele cotidiene te apasa? Te-ai saturat de muncile casnice si de interminabilele ore petrecute la birou? Vrei sa evadezi si sa dedici doar timp pentru tine? Daca raspunsul este da, solutia pentru tine este un retreat! O astfel de vacanta reprezinta escapada perfecta care, cu siguranta, te va imbogati spiritual si mental. Este prilejul ideal pentru a te redescoperi, a invata lucruri noi si de a te relaxa in mijlocul naturii.

Country Spa Health & Beauty Retreat ti-a pregatit locatia potrivita pentru a petrece un retreat de neuitat. Situat la mai putin de 30 de minute de capitala, pe malul lacului Snagov, Country Spa Retreat iti pune la dispozitie un pachet complex de servicii special dedicate pentru a-ti regasi echilibrul si starea de bine. Lasa-te rasfatata de tratamente corporale, adopta o dieta sanatoasa sau afla secretele medicinei alternative intr-o zona inconjurata de natura, cu acces la teren de sport, piscina, jacuzzi si alte facilitati SPA.

Daca inca nu te-am convins, afla de mai jos care sunt motivele pentru care trebuie sa mergi intr-un retreat:
1. Petreci timp cu tine
In ultimul timp te-ai neglijat si nu ai mai avut timp pentru tine? Retreat-ul este cea mai buna ocazie pentru a te regasi, a te gândi la nevoile tale si la ceea ce iti doresti cu adevarat.

2. Iti detoxifici organismul
Simti ca haoticele obiceiuri alimentare adoptate de-a lungul timpului incep sa iti afecteze sanatatea? Daca da, atunci este timpul pentru un detox! Specialistii Country Spa Retreat iti vin in ajutor, concepându-ti un regim personalizat, tinând cont de preferintele tale alimentare si de istoricul medical. Profita de retreat alegând sa iei masa la ore regulate, in mijlocul naturii. In cadrul programului Fit&Slim vei primi un regim personalizat si eficient, o rutina de exercitii fizice adaptata la nivelul tau de antrenament, sesiuni de mindfulness si yoga, terapii de remodelare si beauty, proceduri estetice alternative pentru desavârsirea rezultatelor finale, toate menite spre reechilibrarea la nivel fizic, psihic si spiritual.

3. Inveti yoga si meditezi
Retreat-ul este un prilej oportun de a pune accent pe partea spirituala. Fie ca ai mai practicat sau nu yoga sau mindfulness, profita de aceste momente de relaxare pentru a invata noi tehnici de eliberare a stresului. Yoga nu doar ca iti va tonifia corpul, dar te va ajuta si din punct de vedere mental. In timpul sesiunilor de yoga, participantii sunt incurajati sa mediteze si sa faca exercitii de respiratie, sa se concetreze profund si sa elimine gândurile neproductive.

4. Te bucuri de masaj
Daca te simti tensionata de la nenumaratele ore petrecute pe scaun sau la volan, un masaj de relaxare este tot ce ai nevoie pentru un trup reechilibrat. Si pentru ca la Country Spa Retreat nimic nu este lasat la voia intâmplarii, iti vom identifica mai intâi tipul corporal ayurvedic (Vata, Pitta sau Kapha) iar apoi vom utiliza in terapiile tale produse ayurvedice Lakshmi, corespunzatoare tipologiei tale, pentru o eficienta sporita si rezultate satisfacatoare. De asemenea,Terapiile cu uleiuri esentiale Young Living sunt special concepute pentru relaxarea ta, atât fizica, cât si mentala. Cu proprietatile sale uimitoare, aceste terapii alunga tensiunea si stresul acumulat in timp.

5. Te rasfeti cu tratamente de infrumusetare
In cadrul tuturor programelor Country Spa Health & Beauty Retreat sunt incluse si tratamentele de infrumusetare. Dupa bine meritata relaxare, urmeaza ca inclusiv parul tau sa beneficiezi de ritualuri Spa. Chiar asa, gratie liniilor de produse Simply Zen, care completeaza si complimenteaza perfect fiecare program in parte.

6. Te relaxezi la sauna
Aburii din sauna iti vor calma mintea si trupul, ajutându-te sa scapi de toxinele din organism. Daca ai probleme respiratorii, sauna este un ajutor de nadejde. Country Spa Health & Beauty Retreat iti pune la dispozitie atât sauna uscata, cât si sauna umeda, precum si un jacuzzi in aer liber.
7. Admiri peisaje uimitoare
Natura si frumusetiile ei te ajuta sa obtii echilibrul mental de care ai nevoie. In fiecare dimineata iesi in natura, respira aerul proaspat si lasa-te purtata de miresmele florilor. Asculta ciripitul pasarilor si bataia vântului fosnind printre copaci.
8. Legi prietenii noi
Oamenii au nevoie de alti oameni pentru a evolua, iar retreat-ul poate reprezenta ocazia ideala de a gasi persoane cu pasiuni comune si de a lega prietenii care pot dura o viata!

9. Te dezvolti personal
Dale Carnegie spunea odata ca „fericirea nu depinde de ceea ce esti sau de ceea ce ai. Ea depinde doar de ceea ce gândesti”. Gândirea reprezinta modul in care ne proiectam viata iar daca aceasta este ingreunata de probleme, stres sau diverse traume din trecutul nostru, viitorul poate avea de suferit. Unul dintre scopurile retreat-ului este acela de a ne dezvolta latura personala, imbogatind-o cu experiente pozitive.
10. Te distrezi
Intotdeauna intr-un retreat vei fi incurajata sa faci activitati care te vor scoate din rutina. Vei invata sa faci lucruri noi si vei scapa de stres. Poti opta pentru ore relaxante petrecute la piscina, „bai de padure”, sesiuni de power-walking sau pur si simplu, te poti conecta cu natura in momentele dedicate relaxarii.
Country Spa Health & Beauty Retreat este un centru complet de sanatate si ingrijire conceput pentru a te ajuta sa iti regasesti echilibrul fizic si emotional. 
Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu