duminică, 4 martie 2018

ARTRISALM, pentru articulatii fara dureri

Buna dragilor,
Vreau sa va prezint, ARTRISALM, produsul naturist inspirat din medicina traditionala indiana, 100% natural, recomandat in toate tipurile de tip inflamator, degenerativ sau post-traumatic si in cazurile de suprasolicitare articulare.


Proprietatile plantelor din compozitie:

  • Boswellia serrata (Shallaki) - principiile bioactive din rezina scad durerea si inflamatia la nivel articular, imbunatatesc mobilitatea articulara. Este un protector si regenerator al cartilajului articular, sustine recuperarea dupa traumatisme.


  • Curcuma longa (Turmeric) - antiinflamator, reduce edemele, creste mobilitatea articulatiei, protejeaza tesuturile de procesele oxidative. Imbunatateste circulatia sanguina si sustine eliminarea toxinelor din organism.


  • Zingiber officinale (Ghimbir) - rizomul contine fitonutrienti cu efect antiinflamator, calmeaza inflamatiile si durerea, creste circulatia sanguina periferica. Mentine un tranzit intestinal normal si faciliteaza eliminarea naturala a toxinelor.


  • Withania somnifera (Ginseng indian) - este adaptogen, tonic, fortifica structurile nervoase, antioxidant puternic, antiinflamator, creste rezistenta fizica si psihica si incetineste procesul de imbatranire.


  • Allium sativum (Usturoi) - sustine eliminarea radicalilor liberi (fiind un puternic antioxidant) revigoreaza sistemul imunitar si reduce durerile artritice fiind antiinflamator.


  • Vitex negundo (Nirgundi) - extractul din frunze este antiinflamator prin reducerea sintezei mediatorilor proinflamatorii si analgezic usor in toate formele de reumatism.


  • Pluchea lanceolata (Rasna) - extractul din radacina este un antinflamator eficient. Sustine controlul formarii de autoantigeni in procesului autoimun de degenerare a proteinelor in articulatii.

Modul de utilizare si doza recomandata:
Adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
Se administreaza la 1 ora dupa masa, in cure de minimum 30 de zile, cure de 3-6 luni

Impresiile dupa testare
Acest produs l-a testat mama mea,  care in ultima perioada se confrunta  frecvent cu dureri articulare, uneori sunt foarte greu de suportat. A cautat solutii salvatoare care insa nu s-au dovedit eficace pe timp indelungat. Artrisalm, a insemnat un nou inceput, usor-usor durerile au scazut din intensitate si frecventa si sper o ajute sa scape in totalitate de ele. 
Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu