marți, 27 martie 2018

Paltonul meu de la Rosegal

Va trebuie, in curand, sa ne pregatim intens de sezonul de primavara, paltoanele vor lua locul grecilor groase. Un palton elegant, dintr-un material calduros si cu un design interesant poate fi aliatul nostru cel mai valoros in diminetile sau serile reci.


Eu evit caciulile si palariile chiar si in zilele foarte reci, asa ca un palton cu gluga devine obligatoriu pentru mine.
Am gasit acest model practic si elegant pe site-ul Rosegal. Am ales acest model cu gluga, care sa ma protejeze  protejeze impotriva temperaturilor scazute. Materialul moale din care este confectionat paltonul  m-a cucerit de la prima atingere. Avand doua buzunare frontale cu clapa si un tiv rotunjit, lungimea si nasturii de la mansete redau multa eleganta.

Se poate ajusta marimea pentru ca este tip corset, snurul poate fii un accesoriu atractiv pentru acest model. Eu am optat sa-l las cat mai lejer pentru ca imi place ca paltonul sa fie usor de purtat si astfel foarte practic. Materialele folosite pentru acest palton sunt poliester si lana, ambele fiind calduroase.
Poti purta un palton elegant cu un croi deosebit, atat la rochii si fuste cat si la blugi.
Lungimea maxi pe rotund il face spectaculos, la fel si amplitudinea deloc de neglijat, combinata cu o coloare inchisa in ton cu actualele tendinte ale modei.
Am ales acest model pentru ca are un iz cavaleresc, izvorat din cartile frantuzesti cu muschetari.
Va las pe voi sa descoperiti acest produs dar si multe altele pe acest site fashion.
Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu