joi, 1 martie 2018

Mierea de salcam Roua Florilor

Cu ce ne rasfata natura?
Ei bine, printre multe altele cu mierea de salcam, cu o claritate deosebita, un parfum fin si un gust delicat, este cunoscuta inca din vechime ca o hrana vie. 
Este un adevarat medicament natural! 

Este o miere care ne place foarte, foarte mult tuturor, indiferent de varsta pe care o avem cred ca cei mici sunt cei mai fericiti pentru ca gustul dulce ii atrage ca un magnet. Cina se transforma in mic dejun, pentru ca mierea este nelipsita de la orice masa. Ambalajul este atractiv pentru cei mici care au curajul sa-si construiasca propriile "opere" pe care ulterior sa le devoreze cu placere.
Cam asa arata dragostea de miere!

Dar de unde vine aceasta miere?
Mierea de salcam Roua Florilor pe care ne-o ofera Apidava este o miere cu totul si cu totul deosebita, dar nu numai in privinta gustului, ci si in privinta efectelor sale terapeutice, imunitate puternica pentru noi toti.
Si ne place sa ne indulcim cu ea atat ceaiul, cat si cafeaua, pentru ca este o miere care nu schimba gustul cafelei. Cu siguranta cunoastem efectele terapeutice ale acestui produs minune dar in primul rand suntem indragostite de gustul ei senzational. Pentru ca noua ne place dorim sa va invitam si pe voi sa o degustati!
Informatii utile gasiti pe pagina de facebook Roua Florilor
Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu