vineri, 30 martie 2018

Copiii din România se pregătesc pentru cea de-a treia ediție a Taberei NERF


Părinții și copiii din țara noastră au un nou motiv de bucurie: s-a dat startul înscrierilor pentru cea de a treia ediție a Tabărei NERF, tabăra tematică pe care cei mici o adoră!

În această vară, 30 de copii norocoși vor avea șansa de a trăi 6 zile de neuitat în cea mai dinamică tabără a verii: Tabăra NERF. Însoțiti de cele mai noi blastere NERF, cei mici vor avea parte de distracție la cote maxime, în cadrul activităților în aer liber. În plus, ca în fiecare an, NERF își unește forțele și cu unii dintre cei mai urmăriți vloggeri. De data aceasta, Gami OS, Ceanu Zheng și Cezar Poiata, vor  oferi pe canalele lor super-premii NERF și chiar vor veni să îi cunoască pe camarazii prezenți în Tabăra NERF. Înscrierea în concurs se face pe www.tabaranerf.ro, până pe 5 iunie.

Sloganul taberei „Distracție în mișcare. Camarazi în deplasare” a răsunat doi ani la rând în stațiunea Bran, acolo unde peste 60 de copii au avut ocazia de a trăi cea mai distractivă experiență a verii. Anul acesta, în perioada 15 - 20 iulie, este rândul altor 30 de copii să descopere distracția prin mișcare, specifică Taberei NERF. În plus, ei vor avea parte de o mulțime de surprize: vor descoperi modalități inedite de a face mișcare folosind produsele preferate NERF și vor avea ocazia să testeze și să ia acasă o mulțime de jocuri din portofoliul Hasbro. De asemenea, vor afla informații utile de prim ajutor, se vor distra testând tiroliana și, nu în ultimul rând, vor avea ocazia să își testeze agilitatea în cadrul activităților de cățărare și coborâre în rapel.
„Suntem bucuroși să observăm că, de la an la an, tot mai mulți copii și părinți așteaptă cu nerăbdare Tabăra NERF.  Tocmai de aceea, în fiecare ediție venim cu idei noi de activități, astfel încât să ne asigurăm că le depășim așteptările și că fanii NERF vor pleca de aici cu amintiri frumoase și zeci de prieteni noi. Promisiunea acestui an? Până la sfârșitul taberei cei mici vor descoperi locuri și experiențe noi și vor lega prietenii cu alți copii de vârsta lor”, a declarat Ramona Zamfir brand manager Hasbro România.
Lista de activități în aer liber va fi completată în acest an cu o drumeție alături de clubul montan în cadrul căreia vor explora muntele și vor avea ocazia să învețe mai multe despre natură și relieful țării noastre. În plus, în fiecare zi cei mici vor participa la ateliere creative și seri pline de distracție cu cele mai iubite jocuri Hasbro: Monopoly, Simon Air, Jenga și multe altele.
Înscrierile în competiție pentru cele 15 locuri duble în Tabăra NERF au loc în perioada 19 martie – 5 iunie 2017. Pe lângă premiul cel mare, sunt puse la bătaie 10 camere GoPRO Hero 6 și alte 500 de premii NERF, printre care se numără: stații walkie talkie, rucsacuri sau blastere NERF din gamele N-Strike, Modulus și Elite! Mai multe detalii și regulamentul concursului sunt disponibile pe www.tabaranerf.ro.

Despre NERF:
NERF este una dintre cele mai populare mărci din portofoliul Hasbro. De la începutul modest de acum aproape 50 de ani ca simplă minge din spumă poliuretanică, NERF a devenit un adevărat fenomen, cu o linie impresionantă de produse și accesorii, îndrăgite de copii și adulți din întreaga lume. Acasă, în gradină, pe terenul de sport, în fața blocului sau chiar la birou, NERF este calea cea mai rapidă și energică de a face trecerea de la plictiseală la distracție.
Despre Hasbro
Hasbro este una dintre cele mai mari companii producătoare de jocuri și jucării la nivel global. Misiunea companiei este aceea de a satisface nevoile fundamentale de joacă ale copiilor și familiilor din întreaga lume. În portofoliul brandului Hasbro se află unele dintre cele mai populare jocuri din lume, precum Monopoly, NERF, Play-Doh, Transformers, My Little Pony, Twister, Jenga, Littlest Pet Shop.
Înființată în urmă cu 90 ani, compania Hasbro deține în prezent atât unele dintre cele mai mari branduri de jocuri și jucării, cât și filme și jocuri digitale, reușind să răspundă cu succes cerințelor consumatorilor de pe întreg mapamondul. Producătorul se remarcă prin inovație și o gamă foarte variată de produse.

Distribuie:

7 comentarii:

  1. Interesant proiect, bine ca sunt oameni care se ocupa si de asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceste tabere ajuta copiii sa prinda curaj si sa se cunoasca mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi ar fi placut si mie sa merg in astfel de tabere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Anul asta a descoperit si fetita mea pistoalele Nerf. Nepotul meu are o colectie intreaga si si-a bagat si fetita mea nasul. Ar fi interesant s-o trimit intr-o tabara de genul cand o sa fie mai mare

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumos! Ma incanta tare mult aceasta initiativa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca aceasta tabara ii incanta foarte mult pe copii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Despre Hasbro stiu destule, dar despre NERF e prima oara cand aud, ca sa nu mai zic ca nu aveam habar ca exista la noi astfel de tabere frumoase.

    RăspundețiȘtergere