joi, 6 iunie 2019

Gama de make-up Gerovital Beauty de la Farmec

Bună dragelor!
Cel mai nou concept de înfrumusețare, gama de make-up Gerovital Beauty de la Farmec poate fi alegerea potrivită pentru voi!
Eu am vizitat magazinul Farmec din Parklake și acolo m-am îndrăgostit de mai multe produse de beauty, am plecat cu cadouri și un machiaj sublim realizat de Anca, care poate concura cu succes la titlul de angajatul ideal. Cu calm , mi-a prezentat produsele și mi-a recomandat pe cele care mi se potriveau. Orele petrecute cu ea, au fost foarte plăcute, informațiile precise și ample au făcut ca timpul efectiv să zboare. 

Vreau să vă prezint machiajul realizat cu gama de make-up de la Gerovital Beauty!
Fondul de ten are o textura ușoară și acoperă destul de bine imperfecțiunile. Tenul respiră dupa aplicarea lui, se simte o senzație plăcută de hidratare. Important de reținut că rezistă întreaga zi.
Rujul cu acid hialuronic are o textura bogată și conferă o culoare intensă foarte atractivă. Îmi plac culorile vibrante ale acestei game de make-up, mi-am ales două nuanțe preferate pe care le-am încercat în magazin.
Produsul meu preferat este anticearcănul care acoperă în totalitate urmele de oboseală., pielea se hidratează și relaxează. Acest produs îl folosesc zilnic și vi-l recomand,este primordial pentru un machiaj reușit. 

Mascara este ușor de aplicat datorită unei pensule versatile, nu curge și nici nu se întinde. Genele capătă un ușor volum și o culoare intensă.

 

Aceste produse conțin ingrediente active precum acid hialuronic, pudra de diamant și vitamina E, care hidratează și păstrează machiajul întreaga zi. 
Ce lipsește din acest machiaj pentru un efect deosebit?
Ei bine, eu cred că un iluminator aplicat după fondul de ten pentru a scoate în evidență zonele frumoase.
Beauties, vă recomand să verificați promoțiile care sunt active pe site-ul Farmec pentru că aceste produse romanești sunt foarte eficiente și au prețuri excelente!


Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu