duminică, 23 iunie 2019

Calciu marin & vitamina D pentru oase puternice

Pentru mine este dificil să adopt o alimentație 100% sănătoasă, recunosc că uneori sar peste micul dejun și nici celelalte mese nu sunt fixe. Sunt nevoită să apelez la diverse produse farmaceutice pentru a-mi suplimenta carențele alimentare.

Prin campania organizată de Buzzstore și Oriflame România, am descoperit Wellness by Oriflame mai exact produsul Calciu marin & vitamina D. Mi-a plăcut în primul rând faptul că este o sursă 100% naturală de calciu, perfectă pentru a-mi completa doza zilnică de calciu.
Produsele Wellness au fost gândite pentru a susține frumusețea din interior, cu ajutorul suplimentelor nutritive, care pot fi integrate in programul zilnic de îngrijire cu ușurință. Dezvoltate și fabricate în Suedia, produsele din aceasta gama inovatoare sunt rezultatul celor mai avansate descoperiri științifice, recunoscute pe plan internațional de oameni de știință și consultanți medicali.
Calciu și Vitamina D cu Aquamin™  – complex marin unic extras din alge. Recoltata organic şi sustenabil din apele pure ale Islandei, această alga calcifiată conține în mod natural peste 70 de alte elemente minerale.
Mod de administrare: Se poate administra fară prescripție medicala. A se consuma 1-2 tablete zilnic, după masă, în  cure de minim 30 de zile. Persoanele cu excedent de calciu sau sensibilitate la oricare din compușii produsului vor obține avizul medicului curant în prealabil. Tableta masticabilă pentru o absorbție mai bună. Cu xilitol, fară zahar și cu aroma delicioasă de vanilie.
Intenționez să urmez o cură de 30 de zile cu acest produs pentru a simții beneficiile acestui produs.

Distribuie:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu