luni, 30 mai 2016

Hmm, rochita office

Buna dragilor,
Am comandat o rochita office, pentru intalnirile de tip business si acum sunt intr-o mare dilema, nu stiu daca chiar e potrivita.

Culoarea imi place foarte mult, emana eleganta si rafinament si este perfecta pentru orice ocazie, nu numai la intalnirile tip business ci si la iesirile nocturne cu prietenele cu o cafea intr-un club.
Materialul este poliester usor elastic, cu pliuri care ascunde eventualele imperfectiuni. In spate se incheie cu un lung fermuar auriu.
Este scurta, la inaltimea mea vine cu o palma deasupra genunchilor, mie mi se pare o lungime potrivita si asta chiar imi place la ea. Forma manecutelor este cu totul deosebita, tip barcuta, arata foarte bine.
Toate bune si frumoase insa exista si ceva care ma nelinisteste, este cam transparenta. Daca doriti sa o folositi la birou atunci trebuie sa-i aplicati o jupa care sa ascunda lenjeria, pentru ca totusi este o tinuta pentru birou si nu pentru petreceri.
Acum este la un pret promotional si va invit pe site sa vedeti mai bine acest model dar si altele care sunt la reduceri.
Dragelor, cum vi se pare rochita?
Distribuie:

2 comentarii:

  1. E foarte dragutza si iti vine bine. La intalnirile de afaceri nu merge dar la birou merge foarte bine

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa rochia si iti vine f bine.

    RăspundețiȘtergere