joi, 5 mai 2016

Lenjerii din bumbac 100%

Buna dragilor,
A venit primavara, asa ca timpul sa schimb un pic atmosfera din casa mea, sa adaug un pic de culoare si veselie. Imi place sa schimb periodic lenjeriile, asa ca m-am gandit sa aleg ceva nou, dar neparat de calitate superioara, pentru ca fetita mea are nevoie doar de materiale blande cu pielea ei sensibila. 
Foarte usor de realizat, pentru stiu exact ceea ce imi doresc si anume lenjerii din bumbac 100% moderne de la cumparamisim.
Partea dificila este alegerea modelelor preferate, pentru ca sunt sute de modele, foarte tentante si cu preturi asemanatoare, diferenta fiind data de numarul de piese continute, unele au 6 si cele mai multe 4 piese. 
Dupa ce am devenit mamica, am cautat modalitati de protejare a micutei in timpul somnului,  am cumparat perne de diverse dimensiuni, asa ca pentru dormitorul meu  prefer seturile cu 6 piese.
Hai sa vedem cateva din preferatele mele!
 
 

Important pentru mine este faptul ca sunt mari, pentru pat de doua persoane, cearceaful de pilota avand 200cm x 230 cm iar cel de pat are 230x 250cm.  Pachetul contine patru fete de perne, doua mari (70cm x 70cm) si doua mai mici  (50cm x 70cm).






Daca va intrebati care ar fii lenjeria mea preferata ... ei bine, imi e greu sa dau un raspuns pentru ca toate cele trei produse,  imi plac la fel de mult.
Impremiurile florale, dau o nota de prospetime, poate si de aceea sunt la moda; prezente in toate prezentarile ale marilor designeri din intreaga lume. Am ales culori pastelate, care dau o nota de eleganta si caldura caminului meu.
Acum ca am gasit produsele, fac si un calcul al lor pentru ca la comenzi peste 400 lei, transportul este gratuit.
Acest site ofera numeroase oferte saptamanale si promotii la diverse produse, preturile sunt pentru toate buzunarele asa ca e usor de gasit un cadou pentru prieteni.
Dragilor, voua va plac aceste modele?
Distribuie:

3 comentarii: