duminică, 22 mai 2016

Un dar din suflet

Buna dragilor,
Eu ador cadourile personalizate si am incercat sa va determin si pe voi sa prindeti gustul lor prin articole si concursuri organizate pe pagina si blog. Un cadou personalizat ofera valoarea unicitatii, ceea ce unul obisnuit oricat de multi bani ar costa, tot nu ar reusi. Odata cu acel cadou oferim si o parte din sufletul nostru, transpunem si redam sentimentele noastre puternice intr-un mod personal, plin de fantezie si emotii.
Cred ca nu avem nevoie de sarbatori speciale pentru a face cadouri persoanelor dragi, pentru una din ele, mama mea, doresc sa cumpar un colier de site-ul lovebird.ro, care sa-i aminteasca de legatura noastra puternica, de iubirea mea vesnica.
Mesajul meu personalizat ar fii: Sunt aici pentru a fura un zambet!
Parca vad chipul mamei cu un zambet larg si ochii plini de lacrimi, dar nu de tristete ci de fericire pentru ca sufletul ei sensibil, e ca poarte pentru deschisa spre iubire. Pentru un alt zambet plin de emotie, ma gandesc sa-i ofer si o bratara cu trifoi, care sa-i poate noroc.
Aceste cadouri speciale, ofera momente de fericire tuturor celor care daruiesc si primesc totodata si astfel voi fii si eu foarte norocoasa sa primesc acea stare divina.
Dragilor, eu va propun sa dauiti celor dragi un dar din suflet.

Distribuie:

Un comentariu:

  1. Foarte frumoase bijuteriile si alegerea ta a fost foarte inspirata. Si mie imi plac bijuteriile personalizate.

    RăspundețiȘtergere