miercuri, 9 martie 2016

Sa testam si produsele de la Newchic

Buna dragilor!
Niciodata nu avem indeajuns de multe haine, dupa spalare unele se deterioreaza sau pur si simplu ne dorim altele noi in speranta ca vom deveni mai atractive pentru barbati. E clar ca o haina bine aleasa, care sa imbrace frumos corpul ne schimba starea de spirit si ne imprima acel "vino incoace", stimulent excelent pentru cei din jurul nostru.
Am ales pentru mine, dar sper sa va placa si voua doua rochite Newchic, care par sa fie din materiale de calitate la preturi foarte convenabile.
Prima propunere este rochita Retro Women Floral Printed Sleeveless V Neck A-line Dresss, potrivita atat pentru iesirile cu prietenele in oras, dar si la o petrecere. Am remarcat ca o putem purta atat vara cat si iarna sau toamna datorita unei combinatii reusite de bumbac si poliester ce confera stralucire si eleganta.
Pe lista mea de dorinte am trecut si rochita Vintage Elegant Bow Long Sleeve V Neck Pencil Dress.
Este din poliester, material care imbraca perfect silueta si scoate in evidenta formele frumoase.
Potrivita pentru primavara si toamna, se poate purta atat la o intalnire de afaceri, cat si la o iesire in oras cu prietenele.
Pare uimitor dar costa doar 14, 40 Euro prin oferta actuala de reducere si cred ca in tara noastra ar costa de 4 ori mai mult in magazine.
Pentru ca tot am ajuns la capitolul oferte am fost informata ca cititorii mei pot beneficia de o reducere suplimentara de 20% utilizand Coupon code: 20off1570
Dragilor, care dintre cele doua rochite va place?
Distribuie:

10 comentarii: