sâmbătă, 12 martie 2016

Sa continuam lista de dorinte, cu Banggood

Buna dragilor,
Daca va doriti sa gasiti intr-un singur loc o gama variata de produse, cum ar fii electronice, moderne gadget-uri, acesorii de telefoane, haine moderne, jucarii, ceasuri, bijuterii,  atunci va invit pe site-ul de vanzari on line Banggood.
Peste 30000 de produse sunt prezentate intr-un mod foarte atractiv,  preturile sunt foarte mici comparativ cu cele din magazinele noastre.
Mi-am propus sa fac o lista de dorinte(wishlist), practic o alegere rapida a unor produse care sunt tentante pentru mine. Greu de realizat, pentru ca sunt sunt foarte produse adorabile si algerile sunt multiple si dificil de facut.
Primul produs care mi-a atras atentia, este ideal pentru printesa mea Ania, Rochia Baby Girls Polyester Sequined Big Princess, un model  pur si simpu adorabil.
Disponibila in 5 combinatii de culori pentru micile printese cu varsta de 12-18 de luni pana la cele de 5-6 anisori, datorita materialului este clar o rochita pentru petreceri. Pretul este unul destul de mic, acum cu reducere este de 12,45 dolari.


A doua  mea dorinta este legata de cumpararea unui ceas care sa fie frumos dar si rezistent, nu vreau sa m trezesc ca rugineste dupa prima luna de utilizare.
Am gasit ceea ce cautam la ceasul EYKI EMOS8566L rezistent si cu design deosebit, din otel si cermica cu display analog pare exact modelul perfect pentru outfit casual si elegant.
Pretul acestui model  acum cu reducere este de 58, 59 dolari.
Am ajuns si la cea de-a 3-a alegere, o rochita S-5XL Elegant Women White Floral,  stilul elegant, casual, perfecta pentru primavara dar si toamna.

Disponibila in diferite marimi de la S pana la 4XL este perfecta atat pentru diverse siluete datorita modelului lejer care ascunde eventualele kilograme in plus. Ador senzatia de prospetime pe care o imprima combinatia de culori florale dar si culoarea alba de baza care da eleganta. Pretul este de numai 16, 39 dolari.
 Acestea sunt doar o mica parte din produsele pe care le-am admirat pe acest site, promit sa revin cu alte sugestii intr-un alt material.
Dragilor, cum vi se par aceste produse?
Distribuie:

2 comentarii: