joi, 3 martie 2016

Oare e timpul sa fac o schimbare?

Buna dragilor,
Trebuie sa recunosc ca iarna are farmecul ei, dar faptul ca pentru protectie, trebuie sa port o mie de cojoace, ma determina sa numar in calendar, zilele ramase pana la venirea primaverii.
Suntem pe 3 Martie, inca nu pot spune ca e chiar asa cum mi-as dori, dar totusi simt ca am scapat de iarna si pot sa incep sa fac o schimbare in look-ul meu.
M-am gandit sa aleg un outfitt de la Dresslink si am alocat un buget de maxim 25 de dolari, teoretic pare foarte mic dar va voi demonstra in articol contrariul.
Rochitele sunt preferatele mele, intotdeauna eleganta lor atrage ca un magnet privirile si recunosc ca imi place sa fiu remarcata.
Vreau  aceasta rochita office pe care sa o pot purta atat la birou cat si la iesirele cu prietenele in oras , greu insa se ales pentru ca sunt foarte multe modele superbe.

Materialul este Polyester + Spandex iar costul ei cu transport este de 10. 83 dolari.
Urmatoarea alegere este acest un taior potrivit cu vremea calduta de primavara si perfect pentru rochitele mele.
Disponibil in 4 culori: alb, negru, roz, rosu este un amestec de bumbac care promite a fii de calitate dupa review-urile de pe site.
Costul este foarte mic comparativ cu cele din magazine adica doar 9,67 dolari cu transport inclus.
Nu am rezistat tentatiei de a alege si un plic, micut si elegant care da farmec si eleganta oricarei tinute.
Disponibil in 5 culori din piele sintetica, este destul de incapator 19cm x 9m x 3cm si  foarte bine compartimentat, asa ca pune pune fara probleme atat actele cat si banii.
Costul este cel care ma determina sa spun ca merita sa facem cumparaturi online, pentru ca in tara cu 3.96 dolari nu reusim sa cumparam decat un produs banal.
Gata cu lista mea de dorinte, m-am incadrat in bugetul alocat si sper sa primesc cat mai repede aceste produse frumoase.
Dragilor, va invit sa aruncati o privire pe site si daca va plac sa le cumparati.
Distribuie:

4 comentarii:

  1. Foarte draguta selectia ta ptr un outfit de primavara . Preturile sunt foarte bune , nu ma asteptam .

    RăspundețiȘtergere
  2. F frumoasa tinuta si alegerea facuta de tine.preturile sunt accesibile..multumim

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place tinuta. Rochita este draguta iar sacoul super. Sincer eu nu prea ma impac cu polyester si spandex. Oricum toate sunt minunate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place foarte mult tinuta . Este superba.

    RăspundețiȘtergere